Technopat kasa modifikasyonlarını paylaşıyor

heartbreakerr

Hectopat
Daha fazla  
Kasa modlama olayı uğraştırıcı ama eğlenceli gözüküyor. Yapanlar yaptıkları değişiklikleri atarlarsa hem diğer insanlar feyz alabilir hem de bilgilenir. Özellikle yan, üst ve ön panellerde hava akışını iyileştirmek amacıyla mesh'leştirme çalışmaları ilgimi çekiyor. Renkten ziyade şekil değişiklikleri hoş duruyor. İnternetten bir adet örnek olsun diye alıntılayacağım.
Ayrıca yapan/yapmayan herkes gerekli malzemeler ve yapım aşamaları hakkında bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estetik tatmin öncelik sıralamamda çok gerilerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın fotoğrafı:

RAM yüksekliği yüzünden üst sıvı soğutma, kasanın vida deliklerine denk gelmiyordu. Çözümü ise yan keskiyle yeni vida delikleri oluşturarak buldum.

Ön sıvı soğutmayı takabilmek için HDD ve SSD yuvasını söküp HDD'yi CD-ROM yuvasına vidalayıp, SSD'leri de kasanın arka kablo düzenleme yerine çift taraflı bant ile yapıştırdım.

Corsair Hydro H100X AIO sıvı soğutmasının Intel montaj braketini sanayide delip AMD RX Vega 64 referans tasarım kartıma sıvı soğutma taktım.

Bu da çift ekran kartı kullandığım zamanlardan. İlk önce, kasanın içindeki alt fan yuvasına ikinci güç kaynağını vidalamayı başardım ama daha sonra gereksiz olduğunu anlayınca geri söktüm.
Daha sonra da ikinci ekran kartını, ölü bir güç kaynağından kestiğim kablolar ile kasanın üst fan vidalarına sabitledim.

Bu da eski, anakartı ölen laptopumdan söktüğüm ve kasanın üstünde süs olarak kullandığım Radeon HD7670M ekran kartı.

Son düzenleme:

Ekran kartının fanı sökülünce tüm havası sönüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…