fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.090 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 1 Kasım 2018 #11 Kastamonlu olmayanlar dahil mi?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2018 #12 fromhell1 dedi: Kastamonlu olmayanlar dahil mi? Genişletmek için tıkla... Yurdumun her insanı güzel Ama derneğe katılmanın ilk ve tek şartı Kastamonulu olmak
fromhell1 dedi: Kastamonlu olmayanlar dahil mi? Genişletmek için tıkla... Yurdumun her insanı güzel Ama derneğe katılmanın ilk ve tek şartı Kastamonulu olmak
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 1 Kasım 2018 #13 StyxQ dedi: Yurdumun her insanı güzel Ama derneğe katılmanın ilk ve tek şartı Kastamonulu olmak Genişletmek için tıkla... Abimiz bize bir kıyak yapar, değil mi?
StyxQ dedi: Yurdumun her insanı güzel Ama derneğe katılmanın ilk ve tek şartı Kastamonulu olmak Genişletmek için tıkla... Abimiz bize bir kıyak yapar, değil mi?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2018 #14 NoName472 dedi: Abimiz bize bir kıyak yapar, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne gibi?
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 1 Kasım 2018 #15 StyxQ dedi: Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Kastamonulu değilim. Çaktırma
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2018 #16 NoName472 dedi: Kastamonulu değilim. Çaktırma Genişletmek için tıkla... Haha Dediğim gibi ilk ve tek şart Kastamonulu olmak...
NoName472 dedi: Kastamonulu değilim. Çaktırma Genişletmek için tıkla... Haha Dediğim gibi ilk ve tek şart Kastamonulu olmak...
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 1 Kasım 2018 #17 StyxQ dedi: Haha Dediğim gibi ilk ve tek şart Kastamonulu olmak... Genişletmek için tıkla... Aslinda ben dernegime Mersinli olmayanlari da almayi düsünüyorum hatta cekilis icin bazi kurallar koyacagim. Bunu bir ara detayli konusalim Sensey
StyxQ dedi: Haha Dediğim gibi ilk ve tek şart Kastamonulu olmak... Genişletmek için tıkla... Aslinda ben dernegime Mersinli olmayanlari da almayi düsünüyorum hatta cekilis icin bazi kurallar koyacagim. Bunu bir ara detayli konusalim Sensey
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.779 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #18 Ben de Maraşlılar derneği kurayım mı [emoji23] Kaç tane Maraşlı vardır ki forumda acaba ? Toplasan 10-20 tane aktif olan anca. O kadar da çıkmaz gerçi.
Ben de Maraşlılar derneği kurayım mı [emoji23] Kaç tane Maraşlı vardır ki forumda acaba ? Toplasan 10-20 tane aktif olan anca. O kadar da çıkmaz gerçi.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2018 #19 Neşeli Enginar dedi: Aslinda ben dernegime Mersinli olmayanlari da almayi düsünüyorum hatta cekilis icin bazi kurallar koyacagim. Bunu bir ara detayli konusalim Sensey Genişletmek için tıkla... Kastamonulu yok doğru düzgün sanırım. Şu an 2 kişi çıktı hepi topu. Bu nedenle ben de düşünmedim değil söylediğini abi
Neşeli Enginar dedi: Aslinda ben dernegime Mersinli olmayanlari da almayi düsünüyorum hatta cekilis icin bazi kurallar koyacagim. Bunu bir ara detayli konusalim Sensey Genişletmek için tıkla... Kastamonulu yok doğru düzgün sanırım. Şu an 2 kişi çıktı hepi topu. Bu nedenle ben de düşünmedim değil söylediğini abi
I isasahin Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 56 Makaleler 1 Yer çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek işci 1 Kasım 2018 #20 Konuyu gapi gasik koymussun. Dadayliyim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2018