Technopat kitap yardımlaşması

Arkadaşlar, soyle bir şey düşündüm ihtiyacı olanlara ya da bir kitabi okumak isteyenlere yardım etsek güzel olmaz mı? Mesela bende Harry Potter serisi var ve bunu okumak isteyen ve alamayan kişiler var kargo parasını onların ödemesi karşılığında versek nasıl olur bence mantıklı böylelikle durumu olmayanlarda istediği kitapları okuyabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@AidenPearce katılıyorum. Bağış yapmak isteyen kütüphanelere bağış yapabilir.

Arkadaş olacak muhtemel şeyleri söyledi, haklı da. Kitap okumak isteyen kütüphanelerden alabilir.

Aslında ben yapabilirim yani neredeyse yarım kütüphane kitabım var lakin göndereceğim kişiyi tanımam lazım. @AidenPearce dediği gibi trajkomik durumlar yaşanabilir böyle yardımlaşma konularında.

Oyle gerçekten okuduğunu bilmemiz lazım yoksa dediği gibi olabilir ya da gidip en yakın kütüphaneye ya da okullara bagislanabilir.

Su yapanlar yüzünden bir iyilik bile yapamıyoruz nasıl bir hale geldik ya.

Düşünce güzel fakat diğer yanları da olabilir. Arkadaşlar zaten söylemiş. Bence de kütüphane daha iyi olur.

Aslında çok güzel bir uygulama, fakat kötü niyetli insanlar yüzünden baltalanabilir.

Kargo parasına biraz daha ekler kitabın orijinalini alırım. (belki eklemeye bile gerek kalmaz)

Arkadaş olacak muhtemel şeyleri söyledi, haklı da. Kitap okumak isteyen kütüphanelerden alabilir.

Kütüphanelerde herkes aradığı kitabı bulamayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…