Türkiyede gördüğüm en kaliteli, düzenli ve aktif forum sitesidir Technopat Sosyal. Ayrıca yetkili kadrosunun çoğunluğu da çok fazlasıyla deneyimli insanlardır. Başta Recep Baltaş, Ali Güngör ve Yener abilerim var benim gözümde.
Çok fazla küçük kardeşimiz var. Onlar bazen ne dediklerini bilmiyorlar. İleride de yazdıklarını sildiremeyecekleri için çok sıkıntı çekebilirler. Üzülüyorum.
Ek: Ortaokulda başka bir forumda çok takılıyordum. Oradan biliyorum.
Açıkçası benden daha uzun süre aktif olanlar ne düşünüyor diye merak etmiş olduğumdan dolayı bu konuyu açmış bulundum. 1 haftadan uzun süre aktif olan herkes yorum yapabilir sanırım.
Nispeten az süredir forumda olmama rağmen benim gördüğüm kadarıyla düzen ve kurallar ile diğer forumlara nazaran daha seviyeli ve kaliteli bir forum kitlesi oluşturuyor. Fakat eski kitle önceki konulara bakıldığında bence daha kaliteliymiş.
Forumun yaş ortalaması bana göre 16'dan az fakat bazı aktif kişiler sayesinde yüksek gibi gözüküyor.
Forum'daki katı kurallar sayesinde çok saygısızlık görmezsin ama laf sokmaya çalışan çok görürsün.
Son zamanlarda hiçbir halttan anlamayıp konulara abuk subuk, yalan yanlış cevap verenlerin sayısı çok arttı. Zaten aktiflikte bayağı bir düşük. Bakalım ne kadar gidecek bu böyle.
Açıkçası benden daha uzun süre aktif olanlar ne düşünüyor diye merak etmiş olduğumdan dolayı bu konuyu açmış bulundum. 1 haftadan uzun süre aktif olan herkes yorum yapabilir sanırım.