5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 15 Nisan 2024 #11 Dosya arızalı gibi. Siteye yükleyince hareket etmiyor. Başka bir yöntemle GIF yapmayı deneyebilirsin, siteden falan mı yapıyorsun bilmiyorum da.
Dosya arızalı gibi. Siteye yükleyince hareket etmiyor. Başka bir yöntemle GIF yapmayı deneyebilirsin, siteden falan mı yapıyorsun bilmiyorum da.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.115 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 15 Nisan 2024 #12 505552 dedi: Dosya arızalı gibi. Siteye yükleyince hareket etmiyor. Başka bir yöntemle GIF yapmayı deneyebilirsin, siteden falan mı yapıyorsun bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... ffmpeg. Çözünürlük problemi olabilir mi acaba?
505552 dedi: Dosya arızalı gibi. Siteye yükleyince hareket etmiyor. Başka bir yöntemle GIF yapmayı deneyebilirsin, siteden falan mı yapıyorsun bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... ffmpeg. Çözünürlük problemi olabilir mi acaba?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.241 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 15 Nisan 2024 #13 TheAny dedi: ffmpeg. Çözünürlük problemi olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Orası karmaşık gibi, bahsi geçen gifi ezgif ile biçimlendirmeyi dener misin?
TheAny dedi: ffmpeg. Çözünürlük problemi olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Orası karmaşık gibi, bahsi geçen gifi ezgif ile biçimlendirmeyi dener misin?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.756 Makaleler 1 Çözümler 81 15 Nisan 2024 #14 TheAny dedi: Ben atamıyorum. Anlamadım ki niye. Genişletmek için tıkla... Artik zamaninda ne gif'ler attiysan, mimlemis olabilirler. Saka bir yana ben de cok kazmayim forum image toollarini kullanma konusunda.
TheAny dedi: Ben atamıyorum. Anlamadım ki niye. Genişletmek için tıkla... Artik zamaninda ne gif'ler attiysan, mimlemis olabilirler. Saka bir yana ben de cok kazmayim forum image toollarini kullanma konusunda.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.115 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 15 Nisan 2024 #15 bitwise dedi: Saka bir yana ben de cok kazmayim forum image toollarini kullanma konusunda. Genişletmek için tıkla... Güzel oluyor 3-5 saniyelik şeyleri atarken. Konudaki şeyi anlatmama yardımcı oluyor videoya gerek kalmadan. Şebnem Ferah dedi: Orası karmaşık gibi, bahsi geçen gifi ezgif ile biçimlendirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük kaynaklıymış... 2.5k çözünürlük gif atınca olmuyormuş. Öğrenmiş oldum. Aşağıdaki gif 640x427px. Çalışıyor.
bitwise dedi: Saka bir yana ben de cok kazmayim forum image toollarini kullanma konusunda. Genişletmek için tıkla... Güzel oluyor 3-5 saniyelik şeyleri atarken. Konudaki şeyi anlatmama yardımcı oluyor videoya gerek kalmadan. Şebnem Ferah dedi: Orası karmaşık gibi, bahsi geçen gifi ezgif ile biçimlendirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük kaynaklıymış... 2.5k çözünürlük gif atınca olmuyormuş. Öğrenmiş oldum. Aşağıdaki gif 640x427px. Çalışıyor.