Eagle Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 257 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #1 2 konumu öne çıkar tuşuna bastım, ancak oyun içinde olduğum için hemen kapattım. Ceza yer miyim? NOT: Konuyu öne çıkardığımdan emin olmadığım için bir daha yaptım, ancak gene emin değilim öne çıkardığımdan. Bilemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2018
2 konumu öne çıkar tuşuna bastım, ancak oyun içinde olduğum için hemen kapattım. Ceza yer miyim? NOT: Konuyu öne çıkardığımdan emin olmadığım için bir daha yaptım, ancak gene emin değilim öne çıkardığımdan. Bilemiyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Şubat 2018 #2 ''Öne Çıkar'' butonunu 24 saatte bir defa kullanabilirsiniz. Yani gün içinde sadece 1 hakkınız mevcut. Bunu kullanabilirsiniz. Ceza sebebi değil.
''Öne Çıkar'' butonunu 24 saatte bir defa kullanabilirsiniz. Yani gün içinde sadece 1 hakkınız mevcut. Bunu kullanabilirsiniz. Ceza sebebi değil.