Technopat korsana kısmı bir destek getirmeli mi?

Technopat Korsana Kısmi Bir Destek Getirmeli mi?

• Evet, Yeni Fiyat Politikaları Artık Bizi Bu Yola Sürüklüyor.

Oy: 170 91,4%
  • Emeğe Saygı Daha Önemli.

Oy: 16 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    186
Haklısınız hocam 15 20 TL vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Mesela ben Geometry Dash satın almayı düşünüyorum 70 TL falandı en son. Korsan almayı bilmiyor muyum sanki? Kendi verilerimin güvenliği daha önemli. Bunlar kandırılmaya devam etsin boş verin hocam bir döner ayran parası zaten.

800 TL üzeri oyunlar link paylaşılmadıkça serbestmiş.

Dodiye girip istediğim oyunu yüklerim zaten. Bugüne kadar mining yaptıysa da helal olsun ne diyeyim, nice oyunlar oynattı bana. Ayrıcalık istemiyorum şu anki crack alt limiti 800TL diye biliyorum, bu limit birazcık daha kısılsa örneğin 450-500 gibi daha rahat olur aslında. Ama korsan kategorisinin açılıp sorumluluğun kullanıcıda olduğu şekilde 450-500 TL üzeri oyunların paylaşılabildiği bir kategori olsa iyi olur. Dediğim gibi emeğe saygım sonsuzdur ve cidden "emek budur" diyebildiğim oyunları aldım.

Gibi gibi.

Hocam o da bir şey mi ravenfield gibi 25 TL'lik oyunlara para vermemek için korsan indirip virüsü yiyorlar sizinde dediğiniz gibi verilerimiz daha önemli.

Hocam o da bir şey mi ravenfield gibi 25 TL'lik oyunlara para vermemek için korsan indirip virüsü yiyorlar sizinde dediğiniz gibi verilerimiz daha önemli.

Ravenfiled indirmeye çalışırken virüs yemek büyük başarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…