Technopat korsana kısmı bir destek getirmeli mi?

Technopat Korsana Kısmi Bir Destek Getirmeli mi?

• Evet, Yeni Fiyat Politikaları Artık Bizi Bu Yola Sürüklüyor.

Oy: 170 91,4%
  • Emeğe Saygı Daha Önemli.

Oy: 16 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    186

Tamam hocam bir gün bilgileriniz biyerlerde pazarlanırsa oynamaya devam edersiniz korsanı.

Kim ne yapsın benim bilgimi, gören de zanneder holding sahibiyim ve günlük milyonlarca liralık trade yapıyorum.
Ve senin gibi düşünen milyonlarca insan crack kullanıyor...

Emeğe saygıdan değil de daha çok virüs olayları ve yasal sorunlar olabilir.

İyi iyi 800'ün altında oyun yok zaten...

Bu bir bahane olamaz.

Virüssüzse basılır.

Technopat her ne kadar yükü bizim sorumluluğumuzda değil diye atsa da maalesef "destek" verecek kısımda bilgili insandan çok bilgisiz insan var. Bu ayrı bir sorun, diğer kısım ise,Mantıklı bulduğum bir yaklaşım değil kısmi destek. Technopat'ın sorumluluğu kağıt üstünde olmasa da kısmi destek vermelerinin ne önemi var? Technopat'a gerekli mi? Elbette hayır. Beyne sahipseniz nerenin güvenli nerenin güvensiz olduğunu anlayabilecek kadar araştırma yapabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şekilde elbette meşrulaştırmıyor, ne bu destek ne de ekonomi. Yapacak bir şey yok. Kullanıcılar neden destek gelsin gelmesin diyip duruyor kesinlikle anlamıyorum, indir oyna arkadaşım, technopat'ı ne yapacaksın? Zaten Orijinal tartışmasına hiç gerek yok. Yapan ne yaptığını biliyor.

Araştırmadan indirdiyseniz kim bilir neler dönüyor PC’nizde*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…