revanxx Femtopat Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:26 #11 wexiss959 dedi: Bence biraz öyle olabilir. Kimseyi linçlemiyorum ama herkesin teknoloji bilgisi üst düzey. İnsanlar PC toplarken bile en ayrıntılı şekilde yorum yapıyor anakartın seviyesine kadar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum herkes kendisini çok bilgili sanıyor
wexiss959 dedi: Bence biraz öyle olabilir. Kimseyi linçlemiyorum ama herkesin teknoloji bilgisi üst düzey. İnsanlar PC toplarken bile en ayrıntılı şekilde yorum yapıyor anakartın seviyesine kadar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum herkes kendisini çok bilgili sanıyor
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 Dün 00:30 #12 Asosyal değilim. Bu arada bilgili falan da degilim.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Yer Toronto, Ontario Dün 00:40 #13 Forum kullanan kişiler asosyal mi oluyor? Bu kendi düşünceniz mi yoksa bir ebeveninizin mi? Sizin değilse komik, eğer sizinse daha komik.
Forum kullanan kişiler asosyal mi oluyor? Bu kendi düşünceniz mi yoksa bir ebeveninizin mi? Sizin değilse komik, eğer sizinse daha komik.
revanxx Femtopat Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:28 #14 Maddoxkkm dedi: Forum kullanan kişiler asosyal mi oluyor? Bu kendi düşünceniz mi yoksa bir ebeveninizin mi? Sizin değilse komik, eğer sizinse daha komik. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir düşüncem sadece sormak istediğim forum sitelerinde bu siteye karşı ön yargı fazla çünkü
Maddoxkkm dedi: Forum kullanan kişiler asosyal mi oluyor? Bu kendi düşünceniz mi yoksa bir ebeveninizin mi? Sizin değilse komik, eğer sizinse daha komik. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir düşüncem sadece sormak istediğim forum sitelerinde bu siteye karşı ön yargı fazla çünkü
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Yer Toronto, Ontario Dün 01:51 #15 revanxx dedi: Yok öyle bir düşüncem sadece sormak istediğim forum sitelerinde bu siteye karşı ön yargı fazla çünkü Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Yâni neden önyargılılar acaba sebebi nedir, merak ettim. Bir de hangi site? DH mi?
revanxx dedi: Yok öyle bir düşüncem sadece sormak istediğim forum sitelerinde bu siteye karşı ön yargı fazla çünkü Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Yâni neden önyargılılar acaba sebebi nedir, merak ettim. Bir de hangi site? DH mi?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.610 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 02:46 #16 revanxx dedi: Yok öyle bir düşüncem sadece sormak istediğim forum sitelerinde bu siteye karşı ön yargı fazla çünkü. Genişletmek için tıkla... Noktalama işaretlerine ve yazım kurallarına önem veren bir forum olduğundan insanlar genelde ön yarı ile yaklaşıyorlar.
revanxx dedi: Yok öyle bir düşüncem sadece sormak istediğim forum sitelerinde bu siteye karşı ön yargı fazla çünkü. Genişletmek için tıkla... Noktalama işaretlerine ve yazım kurallarına önem veren bir forum olduğundan insanlar genelde ön yarı ile yaklaşıyorlar.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek Dün 02:55 #17 Evet öyleyim bazen animeli yastığıma sarılarak forumdakilere yardım ediyorum.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.792 Makaleler 1 Çözümler 17 Dün 07:52 #18 S-sosyal hayat?? One ki? Yeniliyor mu?
H hazardd17 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 345 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 08:45 #19 Kendi adıma konuşursam evet. Evden işe, işten eve.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 Dün 10:29 #20 @revanxx Sitelerin hepsi birbirinin aynısı. Çoğunda aynı üyeleri ve benzer paylaşımları görmek mümkün.
@revanxx Sitelerin hepsi birbirinin aynısı. Çoğunda aynı üyeleri ve benzer paylaşımları görmek mümkün.