5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 16 Ocak 2023 #11 Hergün farklı şeyler öğreniyorsun asosyellik demeyelim okul gibi düşün.
4 453281 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 16 Ocak 2023 #12 BerkayZ87 dedi: Ergen ile LoL'ü bağdaştırman saçma asıl olan taraf. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım uzatmayalım, lol oynayan ambulans şöförleri desem Ambulans şöförü ile lol'ü bağdaştırmış mı olacaktım? Konuyu açan arkadaşıma ithafen. Evet Technopat kullanıcılarının çoğu okuduğunu anlamayan, hayatsız, asosyal insanlar. Yeni yeni farkediyorum.
BerkayZ87 dedi: Ergen ile LoL'ü bağdaştırman saçma asıl olan taraf. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım uzatmayalım, lol oynayan ambulans şöförleri desem Ambulans şöförü ile lol'ü bağdaştırmış mı olacaktım? Konuyu açan arkadaşıma ithafen. Evet Technopat kullanıcılarının çoğu okuduğunu anlamayan, hayatsız, asosyal insanlar. Yeni yeni farkediyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.734 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #14 richy dedi: Bağdaştırmasının sebebi konuyu açan kişinin LoL oynayan arkadaşlarından bahsetmesi. Genişletmek için tıkla... Bunu konu sahibinin bağdaştırması da saçma. Genel olarak insanlarda zaten LoL oynayan aptaldır mantalitesi var, ilginç. Sanki özellikle aptallar LoL'e toplanıyormuş gibi bir algı var 453281 dedi: Arkadaşım uzatmayalım, LoL oynayan ambulans şöförleri desem ambulans şöförü ile LoL'ü bağdaştırmış mı olacaktım? Genişletmek için tıkla... Evet?
richy dedi: Bağdaştırmasının sebebi konuyu açan kişinin LoL oynayan arkadaşlarından bahsetmesi. Genişletmek için tıkla... Bunu konu sahibinin bağdaştırması da saçma. Genel olarak insanlarda zaten LoL oynayan aptaldır mantalitesi var, ilginç. Sanki özellikle aptallar LoL'e toplanıyormuş gibi bir algı var 453281 dedi: Arkadaşım uzatmayalım, LoL oynayan ambulans şöförleri desem ambulans şöförü ile LoL'ü bağdaştırmış mı olacaktım? Genişletmek için tıkla... Evet?
Hakan 01 Megapat Katılım 25 Eylül 2017 Mesajlar 524 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Adana 16 Ocak 2023 #15 Rowns dedi: Garip bir soru ama merak ettim çünkü çevremde birkaç kişi daha kullanıyor, çok az arkadaşları var ve hayatını LoL'e bağlamış. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bir bakış açısı.
Rowns dedi: Garip bir soru ama merak ettim çünkü çevremde birkaç kişi daha kullanıyor, çok az arkadaşları var ve hayatını LoL'e bağlamış. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bir bakış açısı.