6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 8 Eylül 2023 #1 Eğer etiketlediklerim arasından, kişi şiirden kendini çıkartmak istersene söylesin. Hemen çıkatırım. Mizah amaçlıdır. Ciddiye almanıza gerek yok @333365 Kendisi bir canavar, Konudan konuya koşar. Erkekler soruyor onda Cevap veriyor anında! @436077 Mükemmel benzetmeleriyle, Komik espirileri ile, Gülümsetir sizi. Çok da havalıdır kendisi @Umut Nas Kendisi gerçek bir avukat (değil) 15.600 mesaj hayırlı olsun. Telefon konuları bol olsun. Güvenin ona kurtulun anında! @Yavuz_Çetin Mavi Hata sorumlusu, Gaming Laptop uzmanı, Dürüst, yardımsever Konya'yı da çok sever @Aurora1 Eğitim konularında, Yardımcı olur size Güler yüzü İyi kalbi ile! @Emre C Günde 40 türlü insanla uğraşır, Yine de mutlu edemez kullanıcıları, Emeklerinizi biliyoruz hocam Böyle devam. Nasıl olmuş?
Eğer etiketlediklerim arasından, kişi şiirden kendini çıkartmak istersene söylesin. Hemen çıkatırım. Mizah amaçlıdır. Ciddiye almanıza gerek yok @333365 Kendisi bir canavar, Konudan konuya koşar. Erkekler soruyor onda Cevap veriyor anında! @436077 Mükemmel benzetmeleriyle, Komik espirileri ile, Gülümsetir sizi. Çok da havalıdır kendisi @Umut Nas Kendisi gerçek bir avukat (değil) 15.600 mesaj hayırlı olsun. Telefon konuları bol olsun. Güvenin ona kurtulun anında! @Yavuz_Çetin Mavi Hata sorumlusu, Gaming Laptop uzmanı, Dürüst, yardımsever Konya'yı da çok sever @Aurora1 Eğitim konularında, Yardımcı olur size Güler yüzü İyi kalbi ile! @Emre C Günde 40 türlü insanla uğraşır, Yine de mutlu edemez kullanıcıları, Emeklerinizi biliyoruz hocam Böyle devam. Nasıl olmuş?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.608 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 662970 dedi: Kendisi gerçek bir avukat (değil) 15.600 mesaj hayırlı olsun. Telefon konuları bol olsun. Güvenin ona kurtulun anında! Genişletmek için tıkla... Bana güvenenler aslında hep borç batağında olur, onun dışında güzel
662970 dedi: Kendisi gerçek bir avukat (değil) 15.600 mesaj hayırlı olsun. Telefon konuları bol olsun. Güvenin ona kurtulun anında! Genişletmek için tıkla... Bana güvenenler aslında hep borç batağında olur, onun dışında güzel
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 8 Eylül 2023 #3 @Umut Nas, Avukat Güven'e güvenme ve kurtul! Bu arada şiir fena olmamış, beğendim de tek kategoriye bakmıyorum ki Birden fazla kategoriye bakıyorum.
@Umut Nas, Avukat Güven'e güvenme ve kurtul! Bu arada şiir fena olmamış, beğendim de tek kategoriye bakmıyorum ki Birden fazla kategoriye bakıyorum.
6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 8 Eylül 2023 #4 333365 dedi: @Umut Nas, Avukat Güven'e güvenme ve kurtul! Bu arada şiir fena olmamış, beğendim de tek kategoriye bakmıyorum ki Birden fazla kategoriye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla o konuda mesaj yazdığınız için öyle yazdım. Size özel bir şiir yazarsam eklerim diğer kategorilerde
333365 dedi: @Umut Nas, Avukat Güven'e güvenme ve kurtul! Bu arada şiir fena olmamış, beğendim de tek kategoriye bakmıyorum ki Birden fazla kategoriye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla o konuda mesaj yazdığınız için öyle yazdım. Size özel bir şiir yazarsam eklerim diğer kategorilerde