@Manic Depressive Fazla tepki gösterip seni kırdıysam kusura bakma, pek iyi bir gün geçirmiyordum.
Sistemimle gurur duymuyorum, ve tabii ki zengin olduğumu düşünmüyorum, bana göre mütevazi bir sistem.
Haziran ayında 3 taksitle aldım, pek bir yanlış göremiyorum bunda
Singleplayer olan ve bitirmediğim sadece Just Cause 3'ü tutuyorum, o da açık dünya oyunu olduğu için. Arada giriyorum, tavsiye ederim.
Kalıplaşmış kelime grupları, cümleler kullanmayı severim, ama bu mesajımda kullandığım anlamına gelmiyor.
Yani her şeyi bir kenara bırakalım, seni kırdıysam kusura bakma, genelde böyle değilim, ara sıra hayatım yolundan sapıyor normal olarak. Sen de durduk yere laf atınca işte...
Söylediklerin fazla ofansif ve yanlış anlanılmaya çok açık. Daha iyi bir üslup takınmanı öneririm.
Önceki mesjınla bana üslup mu öğretiyorsun diyebilirsin, haklısın ama dediğim gibi, arada oluyor.
Yani senin nefret ettiğin o insan tipinden ben de nefret ederim, sana yanlış gözüktüm biraz.
Umarım anlayışla karşılarsın, sonuçta ikimiz de hatalıyız. Fevri tavırlar sergilemek hoş değil, bakınız örnek
1 TB HD'i nasıl dolduruyorsun, hala eski kafalar devammı ediyor nedir.
Kafa ayarında Recep Baltaş bu konuya deyinmişti bu konuya, artık film, müzik indirip te onları arşivleme devri bitti.
Spotify ve Netflix yetiyor.
Ama bedava insanlara tatlı geliyor bir cazibesi var, sen spotify'i 5 lirada yapsan kullanmaz adam.
İndirmek daha cazip geliyor.
Arkadaşım galiba sistemin oyun amaçlı olduğunu anlamadın. Oyun dışındaki dosyalar yaklaşık 30-40 GB civarında. Kafandan millete sallamayı seviyorsun anladığım kadarıyla.
Fazla Sherlock izleme.
Technopat Sosyal ne ara böyleleriyle doldu ya?
Herkes gibi Spotify'a para veriyorum moruq, çok coolum. Twitch'te annesinin kredi kartından abone olup destek veremeyenlere fakir muamelesi yapan klasik kanser kitle.
Son olarak doğru düzgün yazmadığın mesajını düzelttirmek zorunda bıraktırmak için sağol.
İyi sosyaller.