Technopat kullanıcılarının kullandığı sistemler

• Amd Ryzen 3 1200
  • MSI GeForce GTX1050 Ti
  • MSI A320M PRO-VD/S
  • CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2400MHz CL14 Single Ram
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB Harddisk
  • PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1011S USB 3.0 Midtower Kasa
  • Thermaltake Litepower 450W
  • Benq RL2455 24" 1ms Monitör
  • Logitech G102 Prodigy Mouse
  • Motospeed CK104 Klavye
  • Steelseries Qck+

Evet Technopat Forum'un değerli üyeleri. Bu konu altına sistemlerimizi ve isteğe bağlı olarak ekipmanları yazıyoruz.
Edit: Acer Aspire 5736Z
Pentium Dual CPU E2140
8 GB DDR3 800 MHz RAM
HD 5400 PowerColor
Foxconn anakart (Modelini bilmiyorum)
İğrenç vallaha ya. Ama Üniversiteyi kazanırsam 6000 TL PC toplayacağım o zaman uçarım herhalde Zaten bu bilgisayara balyozla girerim onu toplarsam. Sinir krizi geçirtecek az kaldı. Gönül ister 8 tane Titan V + 2 tane Xeon E7 8894 v4 olsun ama yok

Siz bir de benim sinir krizimi inceleyin internetten.

Bu konuda konuşurum Hatta hemen bakayım.

Özelliklerine baktım. Sizinki bile benimkinden 942865 kat iyi.
Neresi iyi

CS:GO oynamak istedim, indirdim ve zar zor açtım. 800x600 çözünürlükte en en en low ayarlarda Dust 2'de 9-11 arası FPS ile oynadım. Oynattığı oyun yok, işin garibi Chrome kasıyordu diye Mozilla indirdim, o da kasıyor.

Siz benimkine bakın en iyisi. Ya Minecraft CrazyCraft açayım dedim, 6-7 mod sildim en kötü ayarlarda anca 30 FPS. Bir de o CrazyCraft'ı oynarken arka planda launcher bile açık kalsa 5FPS'e düşüyor. Mozilla da bende kasıyor kardeşiz yani o problem mi Sinirimden tekmeleye tekmeleye kasa içi göçtü ":ASF:QWF:QWFw.tafds:W:" diye gülerdim şimdi
Şuan:
"Lan yeter bu bilgisayarın *** lan bu ne biçim şey fiyasko."
6000'liği alınca:
What it feels like to get a... videolarını biliyorsundur sanırım
Ortalamam da 99 yani kazanırım İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…