Technopat kullanıcılarının kullandığı sistemler

Bize de birkaç şey öğret. 3 gün önce pc mi iade etmek zorun da kaldim parasızlıktan. Temmuz da tekrar toplayacağım ya da laptop alacağım okul için. O zaman seni etiketleyecem bana bir proje verirsin bunu yap diye uğraşıp yapamaya çalışırım. Bir yandan da senden yardım alırım.

Intel Core i7 7700K
Asus ROG Strix Z270E Gaming
Kingston 16 GB HyperX Predator DDR4 2400MHz
Zotac GTX1080 AMP! Edition 8GB GDDR5X
Samsung 850 Evo 500 GB
WD 7200 RPM 2 TB HDD
Cooler Master MasterLiquid Pro 120
Cooler Master Haf 912 Combat
Cooler Master G750M +80

Eğer programlama ile ilgileniyorsan hiç boş durmaman gerekiyor. Şuanda da birisi için müzik programı yapıyorum. İşin gücün arasında liseden bir arkadaşımın üniversite proje ödevini yaptım 2 günde. Yani bak sen ülkede çok mühendis var denildiğine; Ülkede işten anlayan çok fazla insan yok, laga luga %90'ından fazlası Üniversiteden mezun olup bitirme projesini yapamayacak insan kaynıyor ortalık.

Yardıma ihtiyacın olursa mutlaka elimden geleni yaparım. Etiketleme sistemi bazen düzgün çalışmayabiliyor, tekrar tekrar etiketlemekten çekinme.

Seneye c# göreceğiz PC alamazsam sana havale ederim ödevi. SQL ve delphi ile calisan web sitesi yayimlama ödevi de olacak seneye. Yardımın için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın. Ne kadar teşekkür etsem az.

Senin en azından yardım alabileceğin birileri var, öğrenim hayatında sana öğretecekleri programlama bilgisi belirli bir çıtayı zaten aşmaz, problem yaşaman imkansız desem yeridir. Asla zorlanmayacağından emin olabilirsin. Zorlandığını hissettiğin anda "Bunun aslında en basit seviye olduğunu" hatırlatacaksın kendi kendine.

Visual Studio veya SQL veritabanını açmak için çok üst seviye bir bilgisayara zaten ihtiyacın yok.
Ödevini de kendin yapacaksın kusura bakma Takıldığın yer olursa gerekirse projeyi bana atarsın, tamamlarım dert değil.

Konuyu da dağıtmayalım, müfredatın dışına çıkmayalım Recep Abi'nin KTÜ'deki konuşmasındaki gibi

Sistem 1
  • Intel i3 2100
  • 6GB RAM
  • 250GB HDD
  • Nvidia GT 1030
  • Windows 8.1
  • HP Slim Kasa
  • Go pro 19'' Monitor
Sistem 2
  • Intel Core i7 8700
  • 16GB DDR4 RAM
  • 120 GB SSD + 2 TB HDD
  • MSI Gaming X GTX 1070
  • Windows 10
  • Viewsonic 4K 23.6'' Monitor
  • Corsair Alpha Spec Kasa
Sistem 3
  • AMD Ryzen 1800x
  • 32GB DDR4 RAM
  • Gainward 3941 Phoneix GTX 1080 TI
  • 240GB SSD + 1 TB HDD
  • Windows 10
  • Benq Zowie 144hz XL 3430 monitor
Sistem 4
  • AMD FX 8350
  • 16GB DDR3 RAM
  • Sapphire R9 380 Nitro Gaming
  • 120 GB SSD + 2 TB HDD
  • Windows 10
  • AOC G2590VXQ 24.5''
  • Corsair Alpha Spec Kasa

Hocam acaba sıvı soğutmadan memnun musunuz? Rica etsem ufak bir derece bilgisi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

@Jira ekran kartın neden R7 240? En kötü GTX 1050 Tİ alaydın ya o sisteme bildiğin canavar var sende abi.
2 ay sonra değişeceğim. İdareten almıştım. İşimi görüyor, elimde GTX 1050 Ti'li laptop olduğu için GPU'yu yüksek tutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…