Bize de birkaç şey öğret. 3 gün önce pc mi iade etmek zorun da kaldim parasızlıktan. Temmuz da tekrar toplayacağım ya da laptop alacağım okul için. O zaman seni etiketleyecem bana bir proje verirsin bunu yap diye uğraşıp yapamaya çalışırım. Bir yandan da senden yardım alırım.Halen daha evimde, insan boyunda dokunmatik paneller - sanal gerçeklik sistemleri var. En sonunda birini yatay olarak duvara, bir çerçeve içerisinde yerleştirip; O dokunmatik panel için bir yazılım kodlamayı planlıyorum
Odaya giren çıkan kişiye kayıt falan oluşturasım geliyor, olur da eşyalarımda veya paramda bir eksik çıkarsa o kişiden bilirimHatta bir ara konu açıp fikir almayı bile düşünüyorum sizlerden.
Eğer programlama ile ilgileniyorsan hiç boş durmaman gerekiyor. Şuanda da birisi için müzik programı yapıyorum. İşin gücün arasında liseden bir arkadaşımın üniversite proje ödevini yaptım 2 günde. Yani bak sen ülkede çok mühendis var denildiğine; Ülkede işten anlayan çok fazla insan yok, laga luga %90'ından fazlasıBize de birkaç şey öğret. 3 gün önce pc mi iade etmek zorun da kaldim parasızlıktan. Temmuz da tekrar toplayacağım ya da laptop alacağım okul için. O zaman seni etiketleyecem bana bir proje verirsin bunu yap diye uğraşıp yapamaya çalışırım. Bir yandan da senden yardım alırım.
Seneye c# göreceğiz PC alamazsam sana havale ederim ödevi. SQL ve delphi ile calisan web sitesi yayimlama ödevi de olacak seneye. Yardımın için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın. Ne kadar teşekkür etsem az.Eğer programlama ile ilgileniyorsan hiç boş durmaman gerekiyor. Şuanda da birisi için müzik programı yapıyorum. İşin gücün arasında liseden bir arkadaşımın üniversite proje ödevini yaptım 2 günde. Yani bak sen ülkede çok mühendis var denildiğine; Ülkede işten anlayan çok fazla insan yok, laga luga %90'ından fazlasıÜniversiteden mezun olup bitirme projesini yapamayacak insan kaynıyor ortalık.
Yardıma ihtiyacın olursa mutlaka elimden geleni yaparım. Etiketleme sistemi bazen düzgün çalışmayabiliyor, tekrar tekrar etiketlemekten çekinme.
Babamın eskiden muayenehanesi vardı o zaman ilaç firmaları getirirdi(halen getiriyorlar).Mouse Pad iyiymiş.
Masa fotoğrafı da müsait olunca artık
- Intel Core i7 8700K 4.9 GHz
- Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti
- Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7
- Kingston HyperX Fury 16 GB 3000 MHz DDR4 RAM (2666 -> 3000 MHz OC)
- Samsung 850 Evo 250 GB SSD
- WD Green 2 TB Sata 3 HDD
- Cooler Master MasterCase Pro 5 Kasa
- Corsair Hydro H100i v2 Extreme Sıvı Soğutucu
- EVGA 850BQ 80+ 850W PSU
- AOC AG241QG Agon 24" 165 Hz - 1440p - G-Sync Monitör
- BenQ GL2460HM 2 ms (İkinci Monitör)
Eki Görüntüle 276853Eki Görüntüle 276854
Ekipman;
- SteelSeries Arctis 7 kulaklık
- SteelSeries Rival 300 Black mouse
- Razer kumaş mousepad
- Mekanik Klavye (Çin malı, yazmaya değmez)