avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 18 Eylül 2013 #1
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2013 #2 Giriş seviyesi olmuş. Biraz daha uğraşıp daha iyilerini çıkarabileceğinize inanıyorum.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 18 Eylül 2013 #3 3 dk. da yaptım yaklaşık 2 dk. Render süresi ancak bu kadar oldu.
A adsl456 Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 40 18 Eylül 2013 #4 Tebrikler logo çalışman güzel olmuş.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2013 #5 avis1 dedi: Genişletmek için tıkla... Bunları nasıl yapıyorsunuz acaba? Bende bir denemek istiyorum.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 19 Eylül 2013 #6 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bunları nasıl yapıyorsunuz acaba? Bende bir denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum. Sırlarınızı ve programlarınızı bizimle paylaşmaktan kaçınmayın - - - Güncellendi - - - Dur dur yeni aklıma geldi. Sen bunu Photoshop'un 3D moduyla mı yaptın yoksa
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bunları nasıl yapıyorsunuz acaba? Bende bir denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sana katılıyorum. Sırlarınızı ve programlarınızı bizimle paylaşmaktan kaçınmayın - - - Güncellendi - - - Dur dur yeni aklıma geldi. Sen bunu Photoshop'un 3D moduyla mı yaptın yoksa
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 20 Eylül 2013 #7 Emou dedi: Sana katılıyorum. Sırlarınızı ve programlarınızı bizimle paylaşmaktan kaçınmayın - - - Güncellendi - - - Dur dur yeni aklıma geldi. Sen bunu Photoshop'un 3D moduyla mı yaptın yoksa Genişletmek için tıkla... Neden sır olsun kardeşim söylerim tabii ki Bunu photoshop cc de yaptım ama cs4 ten beri 3d yapılabiliyor. Ayrıca elimden geldigi zamanım oldugu kadar bildiklerimi paylaşmaya çalışırım.
Emou dedi: Sana katılıyorum. Sırlarınızı ve programlarınızı bizimle paylaşmaktan kaçınmayın - - - Güncellendi - - - Dur dur yeni aklıma geldi. Sen bunu Photoshop'un 3D moduyla mı yaptın yoksa Genişletmek için tıkla... Neden sır olsun kardeşim söylerim tabii ki Bunu photoshop cc de yaptım ama cs4 ten beri 3d yapılabiliyor. Ayrıca elimden geldigi zamanım oldugu kadar bildiklerimi paylaşmaya çalışırım.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 21 Eylül 2013 #8 3 Katman / Layer yap: 1 - Bu render 2 - Arkası beyaz render 3 - Yansımalar için kullanmak istediğin render Sonra bunları harmanla, istersen filtreler dene, arka plana başka şeyler koy. Photoshop render kısmını beğenemedim ben - istediğim sonuçlara ikidir ulaşamadım. Gerçi CC'de daha düzgün olabilir. Tekrar denersem post ederim.
3 Katman / Layer yap: 1 - Bu render 2 - Arkası beyaz render 3 - Yansımalar için kullanmak istediğin render Sonra bunları harmanla, istersen filtreler dene, arka plana başka şeyler koy. Photoshop render kısmını beğenemedim ben - istediğim sonuçlara ikidir ulaşamadım. Gerçi CC'de daha düzgün olabilir. Tekrar denersem post ederim.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 22 Eylül 2013 #9
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2013 #10 Oldukça iyi.