L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 bilgi@technopat.com adresine mesaj atiyorum ve adres bulunamadi diyor mail. Rapor yasağimın kaldirilmasi icin mesaj atmistim. İlgili konu. Bu konuyu çözüme kavusturdum ve o gunku moderatorler cozum mesajini raporladigim icin rapor yasagi verdiler. @Recep Baltaş @Ali Güngör
bilgi@technopat.com adresine mesaj atiyorum ve adres bulunamadi diyor mail. Rapor yasağimın kaldirilmasi icin mesaj atmistim. İlgili konu. Bu konuyu çözüme kavusturdum ve o gunku moderatorler cozum mesajini raporladigim icin rapor yasagi verdiler. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 Hocam, alt tarafi bir cozum mesaji alacaksiniz, yani sorunu kimin cozdugunden ziyade cozulup cozulmedigi daha onemli.
Hocam, alt tarafi bir cozum mesaji alacaksiniz, yani sorunu kimin cozdugunden ziyade cozulup cozulmedigi daha onemli.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 Schizophren dedi: Hocam, alt tarafi bir cozum mesaji alacaksiniz, yani sorunu kimin cozdugunden ziyade cozulup cozulmedigi daha onemli. Genişletmek için tıkla... Katilmiyorum. Ayrica mail adresine mesaj atmistim sanirsam gitmis cunku rapor edebiliyorum artik. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
Schizophren dedi: Hocam, alt tarafi bir cozum mesaji alacaksiniz, yani sorunu kimin cozdugunden ziyade cozulup cozulmedigi daha onemli. Genişletmek için tıkla... Katilmiyorum. Ayrica mail adresine mesaj atmistim sanirsam gitmis cunku rapor edebiliyorum artik.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 Sizin adiniza sevindim, iyi raporlar.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #5 Schizophren dedi: Sizin adiniza sevindim, iyi raporlar. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler. Iyi sosyaller.
Schizophren dedi: Sizin adiniza sevindim, iyi raporlar. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler. Iyi sosyaller.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 7 Haziran 2021 #6 Site adresi .net ile bitiyor, .com ile değil. Yanlış adrese gönderiyorsunuz. bilgi@technopat.net olmalı.
Site adresi .net ile bitiyor, .com ile değil. Yanlış adrese gönderiyorsunuz. bilgi@technopat.net olmalı.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 7 Haziran 2021 #7 Derde bak