l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Merhaba. Daha önceden makale yazdım mı biliyorum ama 1 tane yazdığım makale gözüküyor yazdıysam da nerede yazdım öğrenmek istiyorum.
Merhaba. Daha önceden makale yazdım mı biliyorum ama 1 tane yazdığım makale gözüküyor yazdıysam da nerede yazdım öğrenmek istiyorum.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 12 Eylül 2023 #2 Normal konu olması gereken bir konunuz yanlışlıkla makale olarak açılmış. Şimdi düzenledim, artık görünmüyor.
Normal konu olması gereken bir konunuz yanlışlıkla makale olarak açılmış. Şimdi düzenledim, artık görünmüyor.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 12 Eylül 2023 #3 3-5 satırlık konunun zaten makalesi olmaz. Bazen yanlış açılabiliyor, raporlama sistemini kullanırsanız en kısa sürede düzenleniyor.
3-5 satırlık konunun zaten makalesi olmaz. Bazen yanlış açılabiliyor, raporlama sistemini kullanırsanız en kısa sürede düzenleniyor.
l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #4 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Normal konu olması gereken bir konunuz yanlışlıkla makale olarak açılmış. Şimdi düzenledim, artık görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Gözüküyor hali daha iyiydi neyse teşekkürler yine de.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Normal konu olması gereken bir konunuz yanlışlıkla makale olarak açılmış. Şimdi düzenledim, artık görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Gözüküyor hali daha iyiydi neyse teşekkürler yine de.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 12 Eylül 2023 #5 @l4d2 aşığı makale tipi destekleyen kategoride makale konusu açabilirsiniz, neden olmasın? Rehber konusu da olabilir, rehber ön ekli konular da makale tipinden sayılıyor.
@l4d2 aşığı makale tipi destekleyen kategoride makale konusu açabilirsiniz, neden olmasın? Rehber konusu da olabilir, rehber ön ekli konular da makale tipinden sayılıyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Eylül 2023 #6 Ne güzel işte isminize yeni bir yer eklemiş olurdunuz. Ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi rapor sistemini kullanabilirsiniz.
Ne güzel işte isminize yeni bir yer eklemiş olurdunuz. Ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi rapor sistemini kullanabilirsiniz.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 12 Eylül 2023 #7 l4d2 aşığı dedi: Gözüküyor hali daha iyiydi neyse teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Anlayabiliyorum ancak gerçek anlamda makale niteliği taşımayan konular normale çevriliyor.
l4d2 aşığı dedi: Gözüküyor hali daha iyiydi neyse teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Anlayabiliyorum ancak gerçek anlamda makale niteliği taşımayan konular normale çevriliyor.