Çözüldü Technopat masaüstü uygulaması olsa

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bedrhnaliakcy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İndie software
Bence masaüstü uygulaması olsun ama buradan yaptıklarımızın dışında extra hizmetler olsun ,uzaktan PC bağlantısı falan ne bileyim değişik özellikleri olsun. Yani çok fonksiyonlu bir uygulaması olsa ne güzel olur ama.
Ben basit bir taslak yaptım. Bunun gibi değişik bir program.

WFA.png

Sizce olsa nasıl olur ve olursa ne gibi özellikler beklersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Forumun tarayıcı üzerinde sunduğu hizmet aslında gayet güzel. Ancak uygulama ile daha iyi bir tasarım, belki ufak animasyonlar ve deneyimi geliştirecek ve hızlandıracak ekstra unsurlar olabilir.

Bunun dışında uygulamayı cazip kılacak esas şeyler bana göre ekstra özellikler olacaktır. Örneğin araçlar menüsü gibi bir menü altından doğrudan Minidump dosyalarını yüklemek gibi kullanıcıların işini kolaylaştıracak özellikler olabilir. Hoş, bu örnek en çok yeni kaydolan üyeler için pratik olacakken onlar da muhtemelen uygulama kullanmayacaklar.

Ekstra bir şeyler verecek ve iyi tasarlanacaksa, kısacası geliştirmeye gerçekten değecekse olabilir.
Türkiye'deki forumların nedense uygulamaları hep kalitesiz oluyor. Bence forumlar tarayıcıda güzel.
Bence DH'nin uygulaması gayet güzel son haliyle. Konu sahibi içinse Forum bu dostum mantığı bu. Şahsen uygulaması olsa da indirmezdim. Tarayıcı daha iyi. Twitch'in de uygulaması var mesela ama tarayıcıyı tercih ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı