CemTUNC_ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 215 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #21 esatkiris dedi: Mezitli'de yaşıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Mezitli'nin neresinden? Ben de Mezitli'deyim.
esatkiris dedi: Mezitli'de yaşıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Mezitli'nin neresinden? Ben de Mezitli'deyim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 13 Haziran 2018 #22 CemTUNC_ dedi: Mezitli'nin neresinden? Ben de Mezitli'deyim. Genişletmek için tıkla... Eski Migros'un arkasindaydim. Eskiden Findikli Sokagiydi simdi ismi degismis ama sanirim. 25 seneye yakindir gitmiyorum Ama bir Mersin tutkunuyum
CemTUNC_ dedi: Mezitli'nin neresinden? Ben de Mezitli'deyim. Genişletmek için tıkla... Eski Migros'un arkasindaydim. Eskiden Findikli Sokagiydi simdi ismi degismis ama sanirim. 25 seneye yakindir gitmiyorum Ama bir Mersin tutkunuyum
CemTUNC_ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 215 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2018 #23 Neşeli Enginar dedi: Eski Migros'un arkasindaydim. Eskiden Findikli Sokagiydi simdi ismi degismis ama sanirim. 25 seneye yakindir gitmiyorum Ama bir Mersin tutkunuyum Genişletmek için tıkla... Fındıklı Sokağı'nı ve eski Migros'u ilk defa duyuyorum.
Neşeli Enginar dedi: Eski Migros'un arkasindaydim. Eskiden Findikli Sokagiydi simdi ismi degismis ama sanirim. 25 seneye yakindir gitmiyorum Ama bir Mersin tutkunuyum Genişletmek için tıkla... Fındıklı Sokağı'nı ve eski Migros'u ilk defa duyuyorum.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Haziran 2018 #24 CemTUNC_ dedi: Fındıklı Sokağı'nı ve eski Migros'u ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Yasiniz kac ayiptir sormasi?
CemTUNC_ dedi: Fındıklı Sokağı'nı ve eski Migros'u ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Yasiniz kac ayiptir sormasi?
CemTUNC_ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 215 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #25 Neşeli Enginar dedi: Yasiniz kac ayiptir sormasi? Genişletmek için tıkla... 15.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Haziran 2018 #26 Anne tarafı biraz oraya kayıyor da baba tarafının alakası yok Enginar. Ben de İstanbulluyum. Yerim yok bu dernekte
Anne tarafı biraz oraya kayıyor da baba tarafının alakası yok Enginar. Ben de İstanbulluyum. Yerim yok bu dernekte
S SAMET ÜÇÜNCÜ Megapat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 259 Yer Beşiktaş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali İşler 14 Haziran 2018 #27 Ablam Mersinde oturuyor Güneykent arada bayramları gidiyorum güzel memleket.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Haziran 2018 #28 CemTUNC_ dedi: 15. Genişletmek için tıkla... Tanimamaniz normal ben 36 yasindayim. Migros Mezitliye'de ilk kuruldugu zaman 1991 - 1992 arasiydi Bu yüzden eski Migros diyorum ya. Hatta 1-2 sene sonra ise Mersin'e ilk Mc'donalds acildi Jira dedi: Anne tarafı biraz oraya kayıyor da baba tarafının alakası yok Enginar. Ben de İstanbulluyum. Yerim yok bu dernekte Genişletmek için tıkla... Bak 100 TL'lik Steam cekilisleri diyorum, üye sayimiz az diyorum, kazanma ihtimalin fazla diyorum. Uyan Jira
CemTUNC_ dedi: 15. Genişletmek için tıkla... Tanimamaniz normal ben 36 yasindayim. Migros Mezitliye'de ilk kuruldugu zaman 1991 - 1992 arasiydi Bu yüzden eski Migros diyorum ya. Hatta 1-2 sene sonra ise Mersin'e ilk Mc'donalds acildi Jira dedi: Anne tarafı biraz oraya kayıyor da baba tarafının alakası yok Enginar. Ben de İstanbulluyum. Yerim yok bu dernekte Genişletmek için tıkla... Bak 100 TL'lik Steam cekilisleri diyorum, üye sayimiz az diyorum, kazanma ihtimalin fazla diyorum. Uyan Jira
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Haziran 2018 #29 Ahahaha. 100 TL ile mi kandırıyorsun beni Enginar
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Haziran 2018 #30 Jira dedi: Ahahaha. 100 TL ile mi kandırıyorsun beni Enginar Genişletmek için tıkla... Ahahahahaha yemin ederim senin gözün yüksekte dernek baskani olarak batiracak misin beni niyetin ne anlamadim Allahima?
Jira dedi: Ahahaha. 100 TL ile mi kandırıyorsun beni Enginar Genişletmek için tıkla... Ahahahahaha yemin ederim senin gözün yüksekte dernek baskani olarak batiracak misin beni niyetin ne anlamadim Allahima?