Technopat mizah yerlerde

Bazı şeyleri çok kasıyorsunuz.

@ProximusTwo kesinlikle katılıyorum.
Hala ekmekarasıram ile ilgili yazışmalar oluyor ve elemanın istediğini daha da veriyorsunuz.

@Nizel G hocam haklısın ama "yazım yanlışı olan mesajı alıntılama" diye de ban sebebi var. Siz düzeltmeden yanıtlamışsınız.

Aslında mizah yerlerde değil de çıtayı gerçek hayatta çok yükseltti bazı üyeler. Öğretmenime bok ye dedim, Kız arkadaşım teklifimi kabul etsin diye cinci hocaya gittim başıma bir şey gelir mi? Sonra yazıyor cinci hoca büyü yapmamış başka bir şey yapmış mesajlarını paylaşır. Şimdi gel bu durumları geçebilecek kalitede mizah yarat. Aklıma gelmeyen daha bir sürü konu vardır böyle. Çıta çok yükseldi. Sorun o bence. Not: Book'u niye sansürlediniz ki suç mu işledi. Suç işleyebilecek en son şey o. Bari buz efekti yapacağınıza gözüne siyah bant çekseydiniz garibimin.

Son düzenleme:
Mizah ve eğlence konusunda insanlar istediği şakayı yapar çok ağır küfürler içermediği sürece yasaklı değil. Ayrıca aa bu konu hiç komik değil biz bu konuyu onaylamayalım gibi bir şey de diyemez moderatörler çünkü kategori genel olarak saçma şeyler için ve mizah anlayışları değişiklik gösterdiğinden onaylanmaması mümkün değil. Mesela siz ortaokullu bir çocukken yaptığınız şakalarla şuan yaşınız kaç bilmiyorum ancak büyüdüğünüzde yaptığınız şakalar bir mi? Mizah anlayışı değişebilir aynı şekilde anlama faktörü de değişiklilik gösterebilir.

Kısa bir örneklendirme üzerinden gideceğim;
mesela "miim" derken bunun yazılışı böyle değil ancak yazılışı gibi yazsak bu forumda "Heheheh göğüs" gibi şeyler yazanlar da olacaktır, ben gülmem.

Kötü mizahlar yapan kitleyi gömüp yazdığınız şeylerin sonunda yaptığınız mizah da bana çok saçma ve itici geldi gram da gülmedim.

Herkesin mizah anlayışı farklı elbette ki dolar 1 tl ye düştü gibi konular beni de güldürmez ancak bu konuları açan kişiler sorunluysa forumun geri kalan kitlesinin suçu ne?

Üstelik konulara girerken dolar 1 tl ye düştü konusunun altında zaten mizah ve eğlence kategorisinde olduğu yazıyor ciddiye alıyorsanız ona dikkat edebilirsiniz.

Burada bana gönderme mi yaptınız?

Fotoğrafı indirdim arada sıkıldıkça atarım sorun olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…