Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2017 #1 Mobil uygulamaya girerken demo sürümü deyip lisanslı sürüm almalısınız gibi mesaj çıkıyor. Anlamadım bu neyden kaynaklı. Uygulamada ücret mi var yani. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2017
Mobil uygulamaya girerken demo sürümü deyip lisanslı sürüm almalısınız gibi mesaj çıkıyor. Anlamadım bu neyden kaynaklı. Uygulamada ücret mi var yani.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 28 Mayıs 2017 #2 @Recep Baltaş
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 28 Mayıs 2017 #3 Bu uyarı mesajı bende de cıktı. @Recep Baltaş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu uyarı mesajı bende de cıktı. @Recep Baltaş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #4 Merak ettim ben de baktım. Screenshot aldım. Buyurun.
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #5 Aynen bu ne hocam? @Recep Baltaş SM-G930F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Aynen bu ne hocam? @Recep Baltaş SM-G930F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
M Mr.Acar Ziyaretçi 28 Mayıs 2017 #6 Evet bende de çıkıyor artık para vereceğiz heralde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF HTC One cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Evet bende de çıkıyor artık para vereceğiz heralde. @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF HTC One cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #7 Başka konuda da dile getirilmişti. Sorun düzeltildi arkadaşlar. Rahatsızlık için özür dileriz.