Selam dostlar. technopat.net/sosyal/'de herhangi bir yere sağ tıklayarak 'İncele'ye girdim. Ardından ise incele bölümünde sol üstteki mobili seçtim ve Technopat'ın mobil halini denedim. Birkaç bakış ile stabil ama sayfa geçişlerinin hızlandırılarak iOS ve Android'e gelirse süper olabileceğini düşündüm.
Deneyimlemek için;
F12'ye basınız.
En sol ve en üstte tablet ve telefon simgesine tıklayın.
Eğer çalışıyorsa deneyimleyin çalışmıyorsa onun solundaki simgeye tıklayın.
Birkaç görüntü bıraktım.
Mobil uygulaması olursa bence iyi olabilir.
Umarım dediklerimi aktarabilmişimdir. Türkçem iyi değil
Bu yeni bir şey değil benim bildiğim. Sosyal mobil tarayıcılarda böyle görünmüyor mu zaten? Kullandığınız özellikle ise Chrome'un geliştiricilere sunduğu bir seçenek. Sayfaların mobilde nasıl göründüğünü gösteriyor hatta içinde hazır birkaç telefon preseti de var.
Bu yeni bir şey değil benim bildiğim. Sosyal mobil tarayıcılarda böyle görünmüyor mu zaten? Kullandığınız özellikle ise Chrome'un geliştiricilere sunduğu bir seçenek. Sayfaların mobilde nasıl göründüğünü gösteriyor hatta içinde hazır birkaç telefon preseti de var.
O kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Yani tarayıcıda çalışıyor hop APK yapayım olsun bitsin gibi değil işler. Kaldı ki Xenforo'nun mobil tarayıcı versiyonu gayet yeterli, eskisi gibi değil artık forum siteleri.