AlihanTR/01 Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 193 9 Ağustos 2018 #1 Technopat'a Facebook hesabımla giriyorum. Technopat uygulamasında facebook girişi yok, nasıl Technopat uygulamasından Facebook hesabımla nasıl giriş yaparım? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2018
Technopat'a Facebook hesabımla giriyorum. Technopat uygulamasında facebook girişi yok, nasıl Technopat uygulamasından Facebook hesabımla nasıl giriş yaparım? @Recep Baltaş
Mücahit beyazat Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 280 9 Ağustos 2018 #2 Bende de aynı sorun var.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Ağustos 2018 #3 AlihanTR/01 dedi: Technopat'a Facebook hesabımla giriyorum. Technopat uygulamasında facebook girişi yok, nasıl Technopat uygulamasından Facebook hesabımla nasıl giriş yaparım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Sana e-posta tahsil edecekler. Technopat Mobil Uygulama Facebook Girişi
AlihanTR/01 dedi: Technopat'a Facebook hesabımla giriyorum. Technopat uygulamasında facebook girişi yok, nasıl Technopat uygulamasından Facebook hesabımla nasıl giriş yaparım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Sana e-posta tahsil edecekler. Technopat Mobil Uygulama Facebook Girişi