Technopat Mobil Uygulaması Forumda Geçerli Mi?

ferhatunvr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, tarayıcı üzerinden forumda takılıyorum sürekli ve aşağıdaki resimde ki gibi hatalar olmaya başladı. Technopat mobil uygulamasını yüklemek istiyorum ancak depolama alanım dolu ve bir, iki uygulamamdan vazgeçmek zorundayım. Uygulamada forum kısmı da mevcut mu, yoksa sadece blog haberleri için mi? Bunu öğrenmek istedim sadece, bilgi verirseniz çok sevinirim, hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamada forum kısmı mevcut ama ben uygulamayı pek pratik bulmadım. Açıkçası ben kullanırken hiç bana gelen bildirimleri göremiyordum, sırf bu yüzden hiç kullanmadım. Yoksa kullanışlılık olarak güzel bir uygulama. Bildirimleri belki de ben bilmiyordum kontrol etmeyi bilemiyorum açıkçası.
@MF @Silinen üye @Recep Baltaş @Asım Demir @THE_MILLER @samet67671 Sizi bu konuda bilgilendirebilir.

Son düzenleme:
Uygulamada forum kısmı mevcut ama ben uygulamayı pek pratik bulmadım. Açıkçası ben kullanırken hiç bana gelen bildirimleri göremiyordum, sırf bu yüzden hiç kullanmadım. Yoksa kullanışlılık olarak güzel bir uygulama. Bildirimleri belki de ben bilmiyordum kontrol etmeyi bilemiyorum açıkçası.
@MF @Silinen üye @Recep Baltaş @Asım Demir Sizi bu konuda bilgilendirebilir.
Bildirim konusunda sorun yok ya en kötü mail aracılığıyla gönder seçeneğini aktif ederim, bir haber olduğunda bildiri o şekilde gelir. Zaten bende bir huy var, konu açınca ara ara bildirime bakmadan kontrol ederim cevap var mı diye :)

Şuan yükledim ve kullanıyorum ancak konu içeriğini düzenleme kısmı yok sanırım yada ben bulamadım. Ek olarak gayet iyi ve kullanışlı geldi bana şuan ki arayüz, teknik kısımları henüz incelemedim ancak 5 yıldız koydum gitti. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan yükledim ve kullanıyorum ancak konu içeriğini düzenleme kısmı yok sanırım yada ben bulamadım. Ek olarak gayet iyi ve kullanışlı geldi bana şuan ki arayüz, teknik kısımları henüz incelemedim ancak 5 yıldız koydum gitti. :)
Yazdığınız iletiyi kendi iletinizi seçip sağ üstte çıkan kalem işaretine tıklayarak düzenleyebilirsiniz. Eğer kastettiğiniz buysa yani. Ama ileti düzenlemek için belli bir zaman sınırı var. İletiyi yazdıktan bir süre sonra düzenleme yapamazsınız. Süre ne kadar onu bilmiyorum.

Yazdığınız iletiyi kendi iletinizi seçip sağ üstte çıkan kalem işaretine tıklayarak düzenleyebilirsiniz. Eğer kastettiğiniz buysa yani. Ama ileti düzenlemek için belli bir zaman sınırı var. İletiyi yazdıktan bir süre sonra düzenleme yapamazsınız. Süre ne kadar onu bilmiyorum.
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın tam olarak sorduğum buydu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı