2 286578 Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 228 Çözümler 5 14 Eylül 2022 #11 AGI dedi: Technopat mobil uygulaması var ki zaten. Hatta şu an Technopat mobil uygulamasından yazıyorum bunu. Technopat Android uygulaması yayınlandı Technopat Android uygulaması yayınlanmıştır. İndirmek için: Technopat - Apps on Google Play iOS uygulaması da benzer özelliklerle yakında yayınlanacaktır. İyi deneyimler :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O uygulamanın sosyal kısmı native değil. WebView yani sadece uygulamanın içine gömülmüş bir web sitesi.
AGI dedi: Technopat mobil uygulaması var ki zaten. Hatta şu an Technopat mobil uygulamasından yazıyorum bunu. Technopat Android uygulaması yayınlandı Technopat Android uygulaması yayınlanmıştır. İndirmek için: Technopat - Apps on Google Play iOS uygulaması da benzer özelliklerle yakında yayınlanacaktır. İyi deneyimler :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O uygulamanın sosyal kısmı native değil. WebView yani sadece uygulamanın içine gömülmüş bir web sitesi.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 14 Eylül 2022 #12 286578 dedi: O uygulamanın sosyal kısmı native değil. WebView yani sadece uygulamanın içine gömülmüş bir web sitesi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Elinize sağlık.
286578 dedi: O uygulamanın sosyal kısmı native değil. WebView yani sadece uygulamanın içine gömülmüş bir web sitesi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Elinize sağlık.
4 402380 Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 41 19 Eylül 2022 #13 286578 dedi: Backend ile gönderileri çekebilmem için Technopat API'sine erişim izni gerekir. Şimdilik sadece görünüm. WebView ile native performansının apayrı olduğunu biliyorsunuzdur Genişletmek için tıkla... web scraping uygulayabilirsiniz hocam
286578 dedi: Backend ile gönderileri çekebilmem için Technopat API'sine erişim izni gerekir. Şimdilik sadece görünüm. WebView ile native performansının apayrı olduğunu biliyorsunuzdur Genişletmek için tıkla... web scraping uygulayabilirsiniz hocam
2 286578 Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 228 Çözümler 5 19 Eylül 2022 #14 402380 dedi: Web scraping uygulayabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Evet aklıma geldi güzel olabilir fakat yine üye girişi, konu paylaşımı vb. özellikler eksik kalacak
402380 dedi: Web scraping uygulayabilirsiniz hocam Genişletmek için tıkla... Evet aklıma geldi güzel olabilir fakat yine üye girişi, konu paylaşımı vb. özellikler eksik kalacak
4 402380 Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 41 20 Eylül 2022 #15 286578 dedi: Evet aklıma geldi güzel olabilir fakat yine üye girişi, konu paylaşımı vb. özellikler eksik kalacak Genişletmek için tıkla... Onları da post kopyalama ile yapabilirsiniz. Private apisi Technopatın bulunuyor.
286578 dedi: Evet aklıma geldi güzel olabilir fakat yine üye girişi, konu paylaşımı vb. özellikler eksik kalacak Genişletmek için tıkla... Onları da post kopyalama ile yapabilirsiniz. Private apisi Technopatın bulunuyor.
LuciFeriaNx Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 23 4 Ekim 2022 #16 Şu an telefon üzerinden Technopat'ı kullanabileceğimiz bir uygulama bulunuyor mu?