Technopat Mobil Uygulamasının Sonu Ne Oldu?

• Konuyu başlatan Hank
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.014
Evet ama yinede bir mobil uygulama daha iyi olmazmıydı? En basitinden bildirim alabilirdik.
Chrome üzerinden bildirim alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam Recep Baltaş'ın zaten telefonlarınızda fazlasıyla uygulama var birde biz kalabalık yapmayalım vs. tarzında bir yorumu vardı.

Evet ama yine de bir mobil uygulama daha iyi olmaz mıydı? En basitinden bildirim alabilirdik.
Tarayıcı bildirimlerini açarsanız yine bildirim alabiliyorsunuz. Ek olarak tarayıcıda konuları yeni sekmede açabilmek gibi bir avantaj da var. Açıkçası bu avantajın yanında gayet akıcı çalışan web sürümünden uygulamaya geçer miyim, tercih eder miyim; bilmiyorum. Hal böyle olunca da verilecek uğraşa değmeyeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Chrome üzerinden bildirim alınabiliyordu, çok fazla bildirim geliyor diye kapatmıştım ve tekrar denemedim. Technopat Sosyal'in mobil Chrome'daki hali bana çok kullanışlı geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı