darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 18 Mart 2025 #1 Silip tekrar yüklemem gerekiyordu ben de sildim ama tekrar yüklemek istediğimde uygulamayı Play Store'da bulamadım.
Silip tekrar yüklemem gerekiyordu ben de sildim ama tekrar yüklemek istediğimde uygulamayı Play Store'da bulamadım.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.473 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2025 #2 darkgamer dedi: Silip tekrar yüklemem gerekiyordu ben de sildim ama tekrar yüklemek istediğimde uygulamayı Play Store'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de geçen yeni telefona geçtim bulamadım APK indirdim.
darkgamer dedi: Silip tekrar yüklemem gerekiyordu ben de sildim ama tekrar yüklemek istediğimde uygulamayı Play Store'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de geçen yeni telefona geçtim bulamadım APK indirdim.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.349 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 darkgamer dedi: Silip tekrar yüklemem gerekiyordu ben de sildim ama tekrar yüklemek istediğimde uygulamayı Play Store'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... DDos falan da yiyor site. Garip.
darkgamer dedi: Silip tekrar yüklemem gerekiyordu ben de sildim ama tekrar yüklemek istediğimde uygulamayı Play Store'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... DDos falan da yiyor site. Garip.
XQEROZW Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 Play Store'dan silindi sanırım.
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 858 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #5 @Della.dd 10 girişimden 3'ünde ''cloud flare'' çıkıyor ikide bir bitmiyor sanırım saldırılar.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.349 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #6 NicksizDEDE dedi: @Della.dd 10 girişimden 3'ünde ''cloud flare'' çıkıyor ikide bir bitmiyor sanırım saldırılar. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de dostum. Anlamadım niye oluyorsa.
NicksizDEDE dedi: @Della.dd 10 girişimden 3'ünde ''cloud flare'' çıkıyor ikide bir bitmiyor sanırım saldırılar. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de dostum. Anlamadım niye oluyorsa.
darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 18 Mart 2025 #7 FehmiDogru.js dedi: Ben de geçen yeni telefona geçtim bulamadım APK indirdim. Genişletmek için tıkla... APK'dan çekindim yüklenecektim de.
FehmiDogru.js dedi: Ben de geçen yeni telefona geçtim bulamadım APK indirdim. Genişletmek için tıkla... APK'dan çekindim yüklenecektim de.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 18 Mart 2025 #8 Technopat - Apps on Google Play Common address for technology enthusiasts play.google.com Maalesef kaldırılmış, zaten web view tabanlı bir uygulamaydı hafif bir tarayıcı yükleyip bu amaçla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Technopat - Apps on Google Play Common address for technology enthusiasts play.google.com Maalesef kaldırılmış, zaten web view tabanlı bir uygulamaydı hafif bir tarayıcı yükleyip bu amaçla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ş Şahin1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 166 Makaleler 1 Cumartesi 11:35 #9 Hocam bende Google Play'de bulamadım Chrome'da sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ana ekrana ekle deyince indirme kısmı karşıma çıktı easter egg gibi gizlenmiş cidden.
Hocam bende Google Play'de bulamadım Chrome'da sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ana ekrana ekle deyince indirme kısmı karşıma çıktı easter egg gibi gizlenmiş cidden.