Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Başka bir forumda moderatör oldum. Baktığım zaman kullanıcıların IP adreslerini görebiliyorum. Technopat moderatörleri de IP'mizi görebiliyor mu?
Başka bir forumda moderatör oldum. Baktığım zaman kullanıcıların IP adreslerini görebiliyorum. Technopat moderatörleri de IP'mizi görebiliyor mu?
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 6 Mayıs 2022 #2 Görebiliyorlar diye biliyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.942 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 6 Mayıs 2022 #3 Akdeniz1 dedi: Başka bir forumda moderatör oldum. Baktığım zaman kullanıcıların IP adreslerini görebiliyorum. Technopat moderatörleri de IP'mizi görebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Görebiliyorlar. Bir kullanıcıya karşı bir şey olduğunda adli birimlere başvuru yapılacaksa bu IP verisi de verilir.
Akdeniz1 dedi: Başka bir forumda moderatör oldum. Baktığım zaman kullanıcıların IP adreslerini görebiliyorum. Technopat moderatörleri de IP'mizi görebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Görebiliyorlar. Bir kullanıcıya karşı bir şey olduğunda adli birimlere başvuru yapılacaksa bu IP verisi de verilir.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 6 Mayıs 2022 #4 Akdeniz1 dedi: Başka bir forumda moderatör oldum. Baktığım zaman kullanıcıların IP adreslerini görebiliyorum. Technopat moderatörleri de IP'mizi görebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Görebiliyorlar. Bir konuda özellikle belirtilmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Akdeniz1 dedi: Başka bir forumda moderatör oldum. Baktığım zaman kullanıcıların IP adreslerini görebiliyorum. Technopat moderatörleri de IP'mizi görebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Görebiliyorlar. Bir konuda özellikle belirtilmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #5 Sağ olun. Konu Kilit.