Technopat moderatörlerinin işini iyi yaptığını düşünmüyorum

AslanBey340

Centipat
Katılım
26 Nisan 2022
Mesajlar
142
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Moderatörler açtığım bir konuyu 3.5 saatte onaylıyor, geçenki çekilişte 3. saatte modlara söyledim onaylayın şunu diye görmezden geldiler ilk, sonra gereksiz mesajdan 1 saat engel sizde bir açtığım konuları diğerleri gibi 4-5 dakikada onaylayın artık.
 
Genelde sabah 09:00-09:30 gibi konular onaylanıyor. Çok erken saatte konu açmış olabilirsiniz. 7/24 bilgisayar başında olamazlar sonuçta.

İnsanların aktif olduğu saat aralığında konunun onaylanması bence daha iyi. Yoksa konunun kaybolup gitmesi durmu da söz konusu.
 
Yazım kurallarını çok raporlamaktan dolayı şöyle bir şey yapmışlar, bir kere aynı konuda raporu verince ikinciyi vermiyorsun. Adam mesela beş tane mesaj yazmış beşi de hatalı, bir tanesini düzeltip geçiyorlar.
 

Sizin sorununuzu bilmem ama ben birikmiş konuları bir anda onaylamalarına sinir oluyorum. Çünkü bir konu açıyorsun ve senden sonra açanlarla beraber onaylıyorlar ve konun sosyalin anasayfasından direk aşağı kayıyor ve cevap alamıyorsun. Tekrar açınca da çifte konudan ceza yiyorsun.
 
Konuyu gece veya sabaha doğru açtıysanız 10 gibi onaylanır. Modlar robot değil 7/24 sizin konularınızı bekleyemez.

Ayrıca forumda kurallar var ve bu kuralların bütününe uymanız gerekiyor. Ceza aldıysanız haketmişsinizdir. Haksız olduğunu düşünüyorsanız raporlayın. Technopat'ta bir yıl içerisinde 81 ceza almış birisi olarak ben şikayet etmiyorsam kimsenin şikayet hakkı yoktur. İyi sosyaller dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…