Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 25 Temmuz 2017 #11 Hocam 10 Numara. Bunu nasıl kullanabilirim?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 25 Temmuz 2017 #12 Henüz paylaşmamış. Sadece takip edebilirsiniz diye linki attım. İsterseniz bir hatırlatın.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #13 @Silinen üye Aslında telefonda gece modu var. Ayarlardan halledebilirsin. Ama eğer PC için soruyorsan UC Browser indirmelisin. Parlaklığı %50'nin altına indirince tarayıcı gece moduna geçiyor. Evet, UC Browser. UC... Sincap...
@Silinen üye Aslında telefonda gece modu var. Ayarlardan halledebilirsin. Ama eğer PC için soruyorsan UC Browser indirmelisin. Parlaklığı %50'nin altına indirince tarayıcı gece moduna geçiyor. Evet, UC Browser. UC... Sincap...
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2017 #14 Silinen üye dedi: Veya tekil site seçimi yapabileceğimiz bir gece modu tarayıcı eklentisi var mı? Haydi bilgililer biraz combo yapın yahu. Genelde bu eklentiler ya hep ya hiç mantığı ile çalışıyor da. Genişletmek için tıkla... Evet, var. Google Chrome için StyleBot adlı eklenti işini fazlasıyla görür.
Silinen üye dedi: Veya tekil site seçimi yapabileceğimiz bir gece modu tarayıcı eklentisi var mı? Haydi bilgililer biraz combo yapın yahu. Genelde bu eklentiler ya hep ya hiç mantığı ile çalışıyor da. Genişletmek için tıkla... Evet, var. Google Chrome için StyleBot adlı eklenti işini fazlasıyla görür.
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 25 Temmuz 2017 #15 Stylebot veya UC'yi deneyeceğim. Teşekkürler kankalar. Edit: Care your Eyes'i indirdim. Make Use Of adlı site sağolsun. Orada zikretmişler. Acayip güzel bir eklenti. Site seçimi de var. Herkese tavsiye ederim. Dosya Ekleri Technopat Sosyal.png 49,1 KB · Görüntüleme: 108
Stylebot veya UC'yi deneyeceğim. Teşekkürler kankalar. Edit: Care your Eyes'i indirdim. Make Use Of adlı site sağolsun. Orada zikretmişler. Acayip güzel bir eklenti. Site seçimi de var. Herkese tavsiye ederim.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2017 #16 Bu arada dün gece, TP 2.0 Gece Temasını hazırladım. Lakin konu daha nedense hala daha onaylanmamış... https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-unofficial-technopat-xenforo-2-0-gece-temasi.472058/
Bu arada dün gece, TP 2.0 Gece Temasını hazırladım. Lakin konu daha nedense hala daha onaylanmamış... https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-unofficial-technopat-xenforo-2-0-gece-temasi.472058/
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 25 Temmuz 2017 #17 Evet girilmiyor zaten.