B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar technopat'ın oyun testlerinde sol üstte yazan fps bilgilerinin aynısını yapmak istiyorum nasıl yapacağım ?
Arkadaşlar technopat'ın oyun testlerinde sol üstte yazan fps bilgilerinin aynısını yapmak istiyorum nasıl yapacağım ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 31 Mayıs 2015 #2 MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mayıs 2015 #3 NorthernsKnight dedi: MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Ben technopat'ın ayarlarını istemiştim.
NorthernsKnight dedi: MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Ben technopat'ın ayarlarını istemiştim.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 31 Mayıs 2015 #4 Ya sanki MSI bize özel ayar yapıyor. Sana attığım link ile bizim yaptığımız ayarlar arasında bir fark yok. Hangi noktanın ölçümünün yapılmasını istiyorsan seç ve uygula, bu kadar.
Ya sanki MSI bize özel ayar yapıyor. Sana attığım link ile bizim yaptığımız ayarlar arasında bir fark yok. Hangi noktanın ölçümünün yapılmasını istiyorsan seç ve uygula, bu kadar.