B Berke Geyik Ziyaretçi 10 Eylül 2013 #11 Ben de geliyorum Origin hesabımdaki arkadaş listemi sıfırladım. Origin: berkegeyjk Skype: berke.geyik
Ben de geliyorum Origin hesabımdaki arkadaş listemi sıfırladım. Origin: berkegeyjk Skype: berke.geyik
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 10 Eylül 2013 #12 Raşit Gönenç dedi: Yetiştin de, etkinlik saati değişti. Yarın gece yapılacak etkinlik. İşim çıktığından dolayı oyuna server linkini paylaşamayacağım. Genişletmek için tıkla... Yarın zor yetişirim. Neyse hayırlısı.
Raşit Gönenç dedi: Yetiştin de, etkinlik saati değişti. Yarın gece yapılacak etkinlik. İşim çıktığından dolayı oyuna server linkini paylaşamayacağım. Genişletmek için tıkla... Yarın zor yetişirim. Neyse hayırlısı.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2013 #13 Bende geliyorum bu sefer artık pcde sorun yok Origin ID : scorpion98TR Skype hesabını yarın açacağım.
Bende geliyorum bu sefer artık pcde sorun yok Origin ID : scorpion98TR Skype hesabını yarın açacağım.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 11 Eylül 2013 #14 Hocam ya sen niye benim bilgisayarım yanımda olmadığı zaman etkinlik yapıyorsun
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 11 Eylül 2013 #15 Emou dedi: Hocam ya sen niye benim bilgisayarım yanımda olmadığı zaman etkinlik yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Şans. Okullar açılınca etkinliklerin hepsi hafta sonu cuma yada cumartesi günleri olacak. Haberinizde olsun.
Emou dedi: Hocam ya sen niye benim bilgisayarım yanımda olmadığı zaman etkinlik yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Şans. Okullar açılınca etkinliklerin hepsi hafta sonu cuma yada cumartesi günleri olacak. Haberinizde olsun.
B Berke Geyik Ziyaretçi 11 Eylül 2013 #16 Etkinlik bu gece olacak değil mi? - - - Güncellendi - - - Ayrıca 2 saat 10 dakika sonra etkinlik başlayacak Raşit bir bilgilendirme yapacak mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2013
Etkinlik bu gece olacak değil mi? - - - Güncellendi - - - Ayrıca 2 saat 10 dakika sonra etkinlik başlayacak Raşit bir bilgilendirme yapacak mısın?
B Batuhank26 Hectopat Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Yok 11 Eylül 2013 #17 Açıklama bekliyoruz az kaldı..
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 11 Eylül 2013 #18 Batuhank26 dedi: Açıklama bekliyoruz az kaldı.. Genişletmek için tıkla... Neyin açıklaması? Etkinlik gösterildiği tarihte yapılacak zaten. 23:55 te server linki paylaşılacak.
Batuhank26 dedi: Açıklama bekliyoruz az kaldı.. Genişletmek için tıkla... Neyin açıklaması? Etkinlik gösterildiği tarihte yapılacak zaten. 23:55 te server linki paylaşılacak.
B Berke Geyik Ziyaretçi 11 Eylül 2013 #19 Raşit Gönenç dedi: Neyin açıklaması? Etkinlik gösterildiği tarihte yapılacak zaten. 23:55 te server linki paylaşılacak. Genişletmek için tıkla... Çevrımdışı olunca tereddüt ettik gelmeyeceksin diye Bu arada Origin'den beni eklersen sevinirim Origin: berkegeyjk Skype: berke.geyik
Raşit Gönenç dedi: Neyin açıklaması? Etkinlik gösterildiği tarihte yapılacak zaten. 23:55 te server linki paylaşılacak. Genişletmek için tıkla... Çevrımdışı olunca tereddüt ettik gelmeyeceksin diye Bu arada Origin'den beni eklersen sevinirim Origin: berkegeyjk Skype: berke.geyik
B Batuhank26 Hectopat Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Yok 11 Eylül 2013 #20 Origin : predatorbatuhan Skype verirdim de pc anca bf3 ü açıyor skype yoruyor