Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #51 Ekleyenlerle Dayz, Titanfall, Cs:Go, Rust oynayabiliriz. Daha oyum var ama en çok oynamayı düşündüklerim bunlar.
Ekleyenlerle Dayz, Titanfall, Cs:Go, Rust oynayabiliriz. Daha oyum var ama en çok oynamayı düşündüklerim bunlar.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #52 Uyurgezegeze dedi: Ekleyenlerle Dayz, Titanfall, Cs:Go, Rust oynayabiliriz. Daha oyum var ama en çok oynamayı düşündüklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Zaten yazmıştınız tekrar yazmanıza gerek yok.
Uyurgezegeze dedi: Ekleyenlerle Dayz, Titanfall, Cs:Go, Rust oynayabiliriz. Daha oyum var ama en çok oynamayı düşündüklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Zaten yazmıştınız tekrar yazmanıza gerek yok.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #53 Pardon, siz söyleyince farkettim
Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2014 #54 Steam aramaya Barış yazıp Technopat profil fotoğrafımı görürseniz ekleyin. Son düzenleme: 26 Temmuz 2014
Kerem Taner Hectopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 482 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #55 Benim nick : Silah Kullanan Maymun Profil fotosu eline silah maymun
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #56 @Silinen üye Sanırım sizi CoD MW 3 Multiplayer'da gördüm, infected serverında Nick'inizi yazarsanız sevinirim türk CoD oyuncuları bulmak zor.
@Silinen üye Sanırım sizi CoD MW 3 Multiplayer'da gördüm, infected serverında Nick'inizi yazarsanız sevinirim türk CoD oyuncuları bulmak zor.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 13 Ağustos 2014 #57 Silinen üye dedi: @Silinen üye Sanırım sizi CoD MW 3 Multiplayer'da gördüm, infected serverında Nick'inizi yazarsanız sevinirim türk CoD oyuncuları bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Yanlıştır büyük ihtimalle hiç CoD oynamam ben. BF serverlarında görmüş olmanız muhtemeldir ama. Orign'de DAT_TURK olarak bulabilirsiniz sizlerle oynamak bir zevk olur benim için.
Silinen üye dedi: @Silinen üye Sanırım sizi CoD MW 3 Multiplayer'da gördüm, infected serverında Nick'inizi yazarsanız sevinirim türk CoD oyuncuları bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Yanlıştır büyük ihtimalle hiç CoD oynamam ben. BF serverlarında görmüş olmanız muhtemeldir ama. Orign'de DAT_TURK olarak bulabilirsiniz sizlerle oynamak bir zevk olur benim için.
Fatih Erol Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2014 #58 Steam: gameofshadow54 Origin: gameofshadow54 Technopat ta kullandığım profil fotoğrafını steam ve orginde de kullanıyorum. Oyunlarım; Hawken, Battlefield 3, Sniper Elite 2, Counter-Strike: Global Offensive, Medal of Honor, Warface
Steam: gameofshadow54 Origin: gameofshadow54 Technopat ta kullandığım profil fotoğrafını steam ve orginde de kullanıyorum. Oyunlarım; Hawken, Battlefield 3, Sniper Elite 2, Counter-Strike: Global Offensive, Medal of Honor, Warface
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #59 Silinen üye dedi: Yanlıştır büyük ihtimalle hiç CoD oynamam ben. BF serverlarında görmüş olmanız muhtemeldir ama. Orign'de DAT_TURK olarak bulabilirsiniz sizlerle oynamak bir zevk olur benim için. Genişletmek için tıkla... Demek ki DAT_TURK diye bir CoD takımı da var. Ben BF'yi pek sevemedim oynayamadığım içindir belki CoD daha basit geliyor bana. Fatih Erol dedi: Steam: gameofshadow54 Origin: gameofshadow54 Technopat ta kullandığım profil fotoğrafını steam ve orginde de kullanıyorum. Oyunlarım; Hawken, Battlefield 3, Sniper Elite 2, Counter-Strike: Global Offensive, Medal of Honor, Warface Genişletmek için tıkla... Steam'de sizi göremedim, hesap adınızı da yazarsanız daha rahat ulaşabiliriz.
Silinen üye dedi: Yanlıştır büyük ihtimalle hiç CoD oynamam ben. BF serverlarında görmüş olmanız muhtemeldir ama. Orign'de DAT_TURK olarak bulabilirsiniz sizlerle oynamak bir zevk olur benim için. Genişletmek için tıkla... Demek ki DAT_TURK diye bir CoD takımı da var. Ben BF'yi pek sevemedim oynayamadığım içindir belki CoD daha basit geliyor bana. Fatih Erol dedi: Steam: gameofshadow54 Origin: gameofshadow54 Technopat ta kullandığım profil fotoğrafını steam ve orginde de kullanıyorum. Oyunlarım; Hawken, Battlefield 3, Sniper Elite 2, Counter-Strike: Global Offensive, Medal of Honor, Warface Genişletmek için tıkla... Steam'de sizi göremedim, hesap adınızı da yazarsanız daha rahat ulaşabiliriz.
CuriousTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #60 Steam:CuriousTr Origin:CuriousTr Oyunlarım:Battlefield 3,Fear 3,Neverwinter,sniper elite v2