Technopat nasıl bir forumdur?

Hangi Forum sitesini tercih edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    69
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

II. inSTUnBULL

Femtopat
Daha fazla  
Bu forum sitesini kullananlara sesleniyorum. Dürüst olun, nasıl bir forum sitesi burası gözünüzde, diğer forum sitelerine bakınca? (AMD ve Intel renkli olanlarla karşılaştırınca)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forum sitesini kullananlara sesleniyorum. Dürüst olun, nasıl bir forum sitesi burası gözünüzde, diğer forum sitelerine bakınca? (AMD ve Intel renkli olanlarla karşılaştırınca)

Katı kurallı. Mavi forum gibi NVIDIA aşıkları o kadar çok yok.

Bence en kati kurallari olan forum burasi. Ama ben memnunum. Oteki forumlarda cok civik takiliyor.

Bence en kati kurallari olan forum burasi. Ama ben memnunum. Oteki forumlarda cok civik takiliyor.
Katı kurallı. Mavi forum gibi NVIDIA aşıkları o kadar çok yok.
Emin misiniz? Oysa benim en çok kavga gördüğüm 2. Forum sitesi. Her 10 konudan 6 tanesinde olay çıkıyordu. Gerçi 2023 ve öncesi yıllardaki konular bahsettiklerim. 1. Sırada AMD var ama o zaten kendi halinde takılıyor.

Emin misiniz? Oysa benim en çok kavga gördüğüm 2. Forum sitesi. Her 10 konudan 6 tanesinde olay çıkıyordu. Gerçi 2023 ve öncesi yıllardaki konular bahsettiklerim. 1. Sırada AMD var ama o zaten kendi halinde takılıyor.

1. sıra dediginiz AMD forumu hangisi? Kavga ciktigini gecmiste bilirim 19-20 gibi. Şu an cok ciktigini gormedim benim mesaj yazdigim konularda.

Emin misiniz? Oysa benim en çok kavga gördüğüm 2. forum sitesi. Her 10 konudan 6 tanesinde olay çıkıyordu. Gerçi 2023 ve öncesi yıllardaki konular bahsettiklerim. 1. sırada AMD var ama o zaten kendi halinde takılıyor.

Olay oluyor ama cezasi daha fazla. Kural kati diye olaysiz bir forum olamaz ki.

Kırmızı logosu olan(daha detaylı açıklarsam ban yiyebilirim). Technopat'a çok benziyor logo şekli.

Anladım, orası bombos kavga cıksa bile zaten moderatorler silmiyor 2-3 senedir girmiyorum orayı forumdan bile saymaya gerek yok bence. En cok kavga cıkan forum bana gore Technopat'tan once buranın eski ortaginin forumu.

Olay oluyor ama cezasi daha fazla. Kural kati diye olaysiz bir forum olamaz ki.
Katı kurallı deyince aklıma şey geliyor: içindeki kullanıcılar aşırı disiplinli. Herkes resmi dilde konuşuyor. Konu dışına asla çıkılmıyor gibi.
Anladım, orası bombos kavga cıksa bile zaten moderatorler silmiyor 2-3 senedir girmiyorum orayı forumdan bile saymaya gerek yok bence. En cok kavga cıkan forum bana gore Technopat'tan once buranın eski ortaginin forumu.
Eski ortağının forumunu hiç bilmiyorum.

Başka bir forum sitesi daha vardı: yine technopat'ın logosuna çok benziyor ama yeşil yerine beyaz, beyaz yerine de gri tonlar kullanılmış.

Orası bence en azından AMD'den daha iyi,
AMD zaten direkt meslek lisesi tarzında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı