Technopat nasıl bir forumdur?

Hangi Forum sitesini tercih edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    69
  • Anket kapandı .
Bu forum sitesini kullananlara sesleniyorum. Dürüst olun, nasıl bir forum sitesi burası gözünüzde, diğer forum sitelerine bakınca? (AMD ve Intel renkli olanlarla karşılaştırınca)

Bence çok güzel bir forum her gün yaklaşık 1 saat burada takılıyorum. Sevdiğim dostlarım var. Sohbet ederken keyif aldığım hocalarım var, bizlere değer veren moderatörler var, ben şahsen memnunum.

Ve her sorunuma çare bulabiliyorum her konuda yardımcı oluyor insanlar. @lieys hocam sayesinde arada sırada felsefi konularda veya din konularında sohbet ediyoruz yani kısaca memnunum.

Vakti kalıyor mu ayırmaya yoksa belli şeylerden vakti feda edip mi buraya veriyon?

Vakti kalıyor mu ayırmaya yoksa belli şeylerden vakti feda edip mi buraya veriyorsun?

Hocam genelde vakit kalıyor sabah 8 akşam 5 dershaneye gidiyorum ama eve geldiğimde her bulduğum fırsatta forumda takılıyorum yani tuvalette otururken bile foruma bakıyorum

Hocam genelde vakit kalıyor sabah 8 akşam 5 dershaneye gidiyorum ama eve geldiğimde her bulduğum fırsatta forumda takılıyorum yani tuvalette otururken bile foruma bakıyorum
Farklı bir zevkin var. Benim bildiğim insanlar tuvalette ya telefonda oyun oynar, Dc'de takılır ya da hiç bakmaz benim gibi. Sen ise tuvalette technopat'a bakıyorsun, BU ADAMI MODERATÖR YAPIN!

@Kasım_0 AMD renkli nedir? Intel'i anladım da.
Garip, normalde Intel anlaşılmadı. Tarif edeyim: kırmızı ve beyaz renklerinden oluşuyor. Technopat'ın sembolüyle aynı.

Bir şey dicem. Oylama kısmı mantıksız geldi. Neden dıye soracaksınız ıse söyle acıklayayım. Aynı anketleri o forumlarda da açsak. Anket açıldığı forum alıyor.

Garip, normalde Intel anlaşılmadı. Tarif edeyim: kırmızı ve beyaz renklerinden oluşuyor. Technopat'ın sembolüyle aynı.
Anladım şimdi.

Buraya gelıp baska forumları kotulemeye gerek yok. Karaktersızlık benım gozumde.

Son düzenleme:
Farklı bir zevkin var. Benim bildiğim insanlar tuvalette ya telefonda oyun oynar, DC'de takılır ya da hiç bakmaz benim gibi. Sen ise tuvalette Technopat'a bakıyorsun, bu adamı moderatör yapın!

Tabii ki de ne zaman fırsat bulsam Technopat'ta takılırım tuvalette otururken, yemek yerken, ders molasında her saat her dakika her saniye.

@Kasım_0 AMD renkli nedir? Intel'i anladım da.

Hocam onu bende anlamadım vallahi ya. Ama AMD herhalde renginden dolayı Donanım Arşivi forum diye düşünüyorum fakat NVIDIA'yi anlamadım.

NVIDIA herhalde Technopat Intel Techolay AMD de Donanım Arşivi.

Forum ismi verdim diye ban yemem herhalde ya.

Son düzenleme:
Nasıl yani karaktersiz miyim? Cümlenin anlamı Karman çorban olmuş hiçbir şey anlamadım.
Oylamada amaç en iyi Forum hangisi olmaktansa technopat'ın kullanıcıları diğer forumlara rağmen yine technopat mı diyorlar onu öğrenmek diyebiliriz.
Diğer forumlarda da yapmak gerek sonrasında.

Size demedım hocam. Olay ankette degıl yanlıs anladınız.

Buraya gelıp baska forumları kotulemeye gerek yok. Karaktersızlık benım gozumde.

Hocam karaktersizlik ile bir ilgisi yok bence zaten konu sahibi sadece hangisini tercih edersiniz gibi bir soru sormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…