SinekcikDerlerBana Centipat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 Merhaba herkese daha öncesinde Donanım Haberdeydim buraya yeni geçtim kural farklılıkları var mı?
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 Bilgine bilgi katabileceğin bir yerdesin haberin olsun güzel kardeşim hoş geldin.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 3 Mayıs 2022 #3 Türkçe kurallarına uymanız gerek, burası çok daha önem veriyor Türkçemize.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #4 Burada yazım hatasi yapma! Yaparsan ban yersin. Ve bilgine bilgi de katarsin orası ayrı.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 3 Mayıs 2022 #5 Butun mecralar Teknopat'ın yazim kurallari katiligindan sikayetci. İlk katildigimda sıktı ama sonradan alistim, hatta boyle olmasini da sevdim.
Butun mecralar Teknopat'ın yazim kurallari katiligindan sikayetci. İlk katildigimda sıktı ama sonradan alistim, hatta boyle olmasini da sevdim.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Mayıs 2022 #6 Türkçe'ye en önem veren forumdur. Gerçekten forum sırasında bana göre ilk yerde. En azından çok az yanlış bilgi paylaşıyor. Eğer burada 1 aydan fazla kalırsan, bilgisayar hakkında çoğu şeyi öğrenirsin.
Türkçe'ye en önem veren forumdur. Gerçekten forum sırasında bana göre ilk yerde. En azından çok az yanlış bilgi paylaşıyor. Eğer burada 1 aydan fazla kalırsan, bilgisayar hakkında çoğu şeyi öğrenirsin.
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 3 Mayıs 2022 #7 Elementor dedi: Butun mecralar Technopat'ın yazim kurullari katiligindan sikayetci. İlk katildigimda sıktı ama sonradan alistim, hatta boyle olmasini da sevdim. Genişletmek için tıkla... Sanki pek alıştığınız söylenemez.
Elementor dedi: Butun mecralar Technopat'ın yazim kurullari katiligindan sikayetci. İlk katildigimda sıktı ama sonradan alistim, hatta boyle olmasini da sevdim. Genişletmek için tıkla... Sanki pek alıştığınız söylenemez.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 3 Mayıs 2022 #8 Burası benim teknolojiye olan merakımı ve bilgimi ikiye katlayan bir yer, sana da yardımcı olacaklardır.
Burası benim teknolojiye olan merakımı ve bilgimi ikiye katlayan bir yer, sana da yardımcı olacaklardır.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #9 Olga666 dedi: Türkçe kurallarına uymanız gerek, burası çok daha önem veriyor Türkçemize. Genişletmek için tıkla... İlk seferler, ne zaman konu açmaya kalksam 2 saat ceza alıyordum
Olga666 dedi: Türkçe kurallarına uymanız gerek, burası çok daha önem veriyor Türkçemize. Genişletmek için tıkla... İlk seferler, ne zaman konu açmaya kalksam 2 saat ceza alıyordum
SinekcikDerlerBana Centipat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #10 Noktalama işaretleri de buna dahil mi?