Z Zor Adam Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #1 Soru belli arkadaşlar. Technopat'ı ilk kuran kimdi? Nasıl kuruldu? Heralde yolda karşılaşıp ''Hadi biz Technopat'ı kuralım.'' demediler. Bir de ayrıca bu forum ne zaman açıldı? Fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Soru belli arkadaşlar. Technopat'ı ilk kuran kimdi? Nasıl kuruldu? Heralde yolda karşılaşıp ''Hadi biz Technopat'ı kuralım.'' demediler. Bir de ayrıca bu forum ne zaman açıldı? Fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 11 Kasım 2014 #2 Kurucu yanlış hatırlamıyorsam Ali Güngör'ün abisiydi.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #3 Önceden Chip, Level gibi yerlerden tanışmışlar, galiba editörmüşler. Bu olayı açıklayan bir konu vardı da bulamadım.
Önceden Chip, Level gibi yerlerden tanışmışlar, galiba editörmüşler. Bu olayı açıklayan bir konu vardı da bulamadım.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Berker abiyi hiç göremiyorum artık videolarda. Genişletmek için tıkla... Genelde yazılarıyla, makaleleri ile yardımcı oluyor.
Silinen üye dedi: Berker abiyi hiç göremiyorum artık videolarda. Genişletmek için tıkla... Genelde yazılarıyla, makaleleri ile yardımcı oluyor.
Z Zor Adam Ziyaretçi 11 Kasım 2014 #6 Özay abi de yok artık. Ben seviyordum Özay abiyi ve Berker abiyi.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Kasım 2014 #7 Technopat hikayesi nedir ? Technopat nasıl kuruldu? Bonus: Recep Baltaş Ve Ali Güngör Nasıl Tanıştınız?
Technopat hikayesi nedir ? Technopat nasıl kuruldu? Bonus: Recep Baltaş Ve Ali Güngör Nasıl Tanıştınız?