Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #11 batin1597 dedi: Yeni acemi bir moderatör almışlardır moderatör de bakmadan onaylıyordur Genişletmek için tıkla... Yeni mod gelse de gidip yatabilsem. Ona da razıyım Silinen üye dedi: Hocam test etmek icin konu acabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Testine bağlı. Rapor edebilirsin bu mesajı.
batin1597 dedi: Yeni acemi bir moderatör almışlardır moderatör de bakmadan onaylıyordur Genişletmek için tıkla... Yeni mod gelse de gidip yatabilsem. Ona da razıyım Silinen üye dedi: Hocam test etmek icin konu acabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Testine bağlı. Rapor edebilirsin bu mesajı.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Ocak 2022 #12 brk0 dedi: Merhaba. Konular açıldıktan 1 dakika sonra onaylanıyor? Nasıl hızlı oldu bu kadar merak ettim Genişletmek için tıkla... Adamlar çalıyor(!) ama çalışıyor.
brk0 dedi: Merhaba. Konular açıldıktan 1 dakika sonra onaylanıyor? Nasıl hızlı oldu bu kadar merak ettim Genişletmek için tıkla... Adamlar çalıyor(!) ama çalışıyor.
Glox Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #13 brk0 dedi: Merhaba. Konular açıldıktan 1 dakika sonra onaylanıyor? Nasıl hızlı oldu bu kadar merak ettim Genişletmek için tıkla... Birden Şimşek McQueen'e bağlamış olabilirler.
brk0 dedi: Merhaba. Konular açıldıktan 1 dakika sonra onaylanıyor? Nasıl hızlı oldu bu kadar merak ettim Genişletmek için tıkla... Birden Şimşek McQueen'e bağlamış olabilirler.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 18 Ocak 2022 #14 Moderatörler banlayacak üye bulamayınca konulara abandı (İroni yapıyorum banlama lütfen)
batin1597 Picopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #15 Şimdi de 15 dakikada bir onaylanmaya döndü.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 18 Ocak 2022 #16 brk0 dedi: Merhaba. Konular açıldıktan 1 dakika sonra onaylanıyor? Nasıl hızlı oldu bu kadar merak ettim Genişletmek için tıkla... Boş verin sorgulamayın yararlanın sonra dolar artacak.
brk0 dedi: Merhaba. Konular açıldıktan 1 dakika sonra onaylanıyor? Nasıl hızlı oldu bu kadar merak ettim Genişletmek için tıkla... Boş verin sorgulamayın yararlanın sonra dolar artacak.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 18 Ocak 2022 #17 Berrkay dedi: Testine bağlı. Rapor edebilirsin bu mesajı. Genişletmek için tıkla... Hocam "TechnopatHızTestiv2" diye reportladım cevap gelmedi.
Berrkay dedi: Testine bağlı. Rapor edebilirsin bu mesajı. Genişletmek için tıkla... Hocam "TechnopatHızTestiv2" diye reportladım cevap gelmedi.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #18 Silinen üye dedi: Hocam "TechnopatHızTestiv2" diye reportladım cevap gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu gecelik yeterli.
Silinen üye dedi: Hocam "TechnopatHızTestiv2" diye reportladım cevap gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu gecelik yeterli.