Technopat.net Aralık 2022 İstatistikleri Not: Bu veriler technopat.net'e aittir, yalnızca Sosyal'e değil. Sosyal hesaplarının yaşları gibi şeylere bakmayın. Veriler ise SimilarWeb'e ait olup Technopat.net tarafından doğrulanmış veriler değildir.
Technopat.net İstatistikleri Trafik ve Etkileşim - Bu ay (Sanırım mayıs ayı için. Devamı için kaynağa bakabilirsiniz.) 1. Sıralama Dünya Sıralaması #7,198 ▲1,468 Ülke Sıralaması #179 ▼1 Kategori Sıralaması #4 ▲2 2. Ziyaret Toplam Ziyaret Sayısı 8.2M Hemen Çıkma Oranı %60.06 Ziyaret başına...
Daha fazla bilgi ve kaynak: https://www.similarweb.com/tr/website/technopat.net/#overview SimilarWeb Nedir?
"SimilarWeb (önceki ismi SimilarGroup) tarafından Mart 2009’da kurulmuş bir bilgi teknolojileri şirketidir. Şirket merkezi Londra İngiltere’dedir. SimilarWeb Web analizi, veri madenciliği ve piyasa istihabaratı alanlarında uluslararası şirketler için hizmetler sunar. SimilarWeb adı verilen ana platformu aracılığıyla, Big Data teknolojilerini kullanarak internet siteleri ve mobil uygulamalara şirketler için kullanıcı uyumluluğu istatistikleri toplar, ölçer, analiz eder ve sağlar."
Not: Bu veriler technopat.net'e aittir, yalnızca Sosyal'e değil. Sosyal hesaplarının yaşları gibi şeylere bakmayın. Veriler ise SimilarWeb'e ait olup Technopat.net tarafından doğrulanmış veriler değildir.
Yaş konusunda bunu belirtmiştim aslında. Geçen sefer açtığım konuda da böyle dendiği için bu sefer en başa uyarı koydum. Bu yüzden Sosyal hesaplarının yaşını baz almak saçma olur. Hatta Recep Baltaş'ın mesajını bile alıntıladım:
Ayrıca kimsenin yaş bilgisini de üçüncü partilerle paylaşmıyoruz. Hatta sitede Similarweb'in hiçbir kodu yok. Bilginize.
Öyle değil. Onlar Google'da Technopat'a ulaşmak için kullanılan kelimeler. Yoksa forumda kimse "teknopat" da demiyor. Zaten konu başında da yazdığı gibi bu sadece Sosyal'in verileri değil.