seyfulislam Kilopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #1 Bu siteye PC'den giremiyorum. Bir çok taracıyla denesemde bu site güvenli bağlantı sağlamıyor hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2016
Bu siteye PC'den giremiyorum. Bir çok taracıyla denesemde bu site güvenli bağlantı sağlamıyor hatası alıyorum.
wellnortkan Megapat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2016 #2 PC'nin tarih ve saatini kontrol ettin mi ?
seyfulislam Kilopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2017 #3 wellnortkan dedi: PC'nin tarih ve saatini kontrol ettin mi ? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim hocam. Değişen hiçbir şey olmadı. Karşılaştığım bu sorun sadece bu siteye mahsus.
wellnortkan dedi: PC'nin tarih ve saatini kontrol ettin mi ? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim hocam. Değişen hiçbir şey olmadı. Karşılaştığım bu sorun sadece bu siteye mahsus.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 24 Nisan 2019 #4 Az önce Hızlıresim sitesi için bağlantı güvenli değil dedi Firefox nedense?