K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Bazen anasayfada; This website www.technopat.net/sosyal/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh. Genişletmek için tıkla... Diye bir bildirim geliyor eskiden böyle bir şey var mıydı bilmiyorum. Sizde de çıkıyor mu?
Bazen anasayfada; This website www.technopat.net/sosyal/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh. Genişletmek için tıkla... Diye bir bildirim geliyor eskiden böyle bir şey var mıydı bilmiyorum. Sizde de çıkıyor mu?
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Bende yok öyle bir şey.
AlperShal Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster A7 v12.2 Intel i5-10300H Nvidia GTX 1650Ti Mobile 2x8GB 2933mHz RAM Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 K.Makise dedi: Bazen anasayfada; Diye bir bildirim geliyor eskiden böyle bir şey var mıydı bilmiyorum. Sizde de çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Cloudflare siteye erişemezse sitenin son kaydedilen "görüntüsü"nü gösteriyor. İki yıl gibi bir süre önce olmuştu bana ama mevcut olarak bir sıkıntı yaşamıyorum.
K.Makise dedi: Bazen anasayfada; Diye bir bildirim geliyor eskiden böyle bir şey var mıydı bilmiyorum. Sizde de çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Cloudflare siteye erişemezse sitenin son kaydedilen "görüntüsü"nü gösteriyor. İki yıl gibi bir süre önce olmuştu bana ama mevcut olarak bir sıkıntı yaşamıyorum.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Ben de ilk defa bugün gördüm. Bir sorun teşkil etmiyor gibi gözüküyor ama "yine DDoS mu atıyorlar?" dedim.
Ben de ilk defa bugün gördüm. Bir sorun teşkil etmiyor gibi gözüküyor ama "yine DDoS mu atıyorlar?" dedim.
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 580 Makaleler 3 Çözümler 1 6 Şubat 2024 #5 Ben böyle bir uyarı görmedim. Hatta 2014'ten beri Technopat'ın çalışmadığına denk gelmedim