Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 9 Eylül 2020 #21 AhmetRyzen dedi: Ama orada ödül puanı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ödül puanı, puan, aynı şey. Ha, uyarı puanı başka.
AhmetRyzen dedi: Ama orada ödül puanı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ödül puanı, puan, aynı şey. Ha, uyarı puanı başka.
Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 423 9 Eylül 2020 #22 AhmetRyzen dedi: Ama orada ödül puanı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şey dostum.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 9 Eylül 2020 #23 Neyse 10 puan sonra "Nanopat" oluyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 9 Eylül 2020 #24 Furkiipman dedi: Size ne zaman verilecek? Genişletmek için tıkla... Bana da verilmez. Benim için Süper Moderatör olmak bile gurur verici, fazlasında gözüm yok. O rütbe hak edene verilsin.
Furkiipman dedi: Size ne zaman verilecek? Genişletmek için tıkla... Bana da verilmez. Benim için Süper Moderatör olmak bile gurur verici, fazlasında gözüm yok. O rütbe hak edene verilsin.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 9 Eylül 2020 #25 Emir Dayı dedi: Bana da verilmez. benim için Süper Moderatör olmak bile gurur verici, fazlasında gözüm yok. O rütbe hak edene verilsin. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Ama moderatör de olmak isterim.
Emir Dayı dedi: Bana da verilmez. benim için Süper Moderatör olmak bile gurur verici, fazlasında gözüm yok. O rütbe hak edene verilsin. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Ama moderatör de olmak isterim.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 9 Eylül 2020 #26 Emir Dayı dedi: Bana da verilmez. benim için süper moderatör olmak bile gurur verici, fazlasında gözüm yok. O rütbe hak edene verilsin. Genişletmek için tıkla... Siz almayacaksinizda kim alacak o rutbeyi ama dediğiniz gibi süper moderatör olmak bile ayrı gurur ekstra verilebilir aslında size.
Emir Dayı dedi: Bana da verilmez. benim için süper moderatör olmak bile gurur verici, fazlasında gözüm yok. O rütbe hak edene verilsin. Genişletmek için tıkla... Siz almayacaksinizda kim alacak o rutbeyi ama dediğiniz gibi süper moderatör olmak bile ayrı gurur ekstra verilebilir aslında size.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 9 Eylül 2020 #27 Furkiipman dedi: Siz almayacaksiniz da kim alacak o rutbeyi ama dediğiniz gibi süper moderatör olmak bile ayrı gurur, ekstra verilebilir aslında size. Genişletmek için tıkla... Güzel düşüncen için teşekkür ederim dostum.
Furkiipman dedi: Siz almayacaksiniz da kim alacak o rutbeyi ama dediğiniz gibi süper moderatör olmak bile ayrı gurur, ekstra verilebilir aslında size. Genişletmek için tıkla... Güzel düşüncen için teşekkür ederim dostum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 9 Eylül 2020 #28 Ben, Pikachu rütbesi istiyorum yok mu?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #29 yika38 dedi: Ha, uyarı puanı başka. Genişletmek için tıkla... 0 uyarı puanım var Uyarıda yazım hatası olduğunu bile raporlamıştım ama dönüş gelmedi.
yika38 dedi: Ha, uyarı puanı başka. Genişletmek için tıkla... 0 uyarı puanım var Uyarıda yazım hatası olduğunu bile raporlamıştım ama dönüş gelmedi.