Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 13 Ocak 2016 #11 Emirhan Sahin Adana. Gel bakalım bisikletle. @er36po Şerefin var abi.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 13 Ocak 2016 #12 Öyle bir imkan doğarsa geçerken seni de alırım tabi, kırmam Çok yoğun oldukları için imkanları olmuyor belli ki.
Öyle bir imkan doğarsa geçerken seni de alırım tabi, kırmam Çok yoğun oldukları için imkanları olmuyor belli ki.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 13 Ocak 2016 #13 Silinen üye dedi: Emirhan Sahin Adana. Gel bakalım bisikletle. @er36po Şerefin var abi. Genişletmek için tıkla... Adana İstanbul'a biraz uzak abi. Yolum düşerse çayını içmeye uğrarım inşallah .
Silinen üye dedi: Emirhan Sahin Adana. Gel bakalım bisikletle. @er36po Şerefin var abi. Genişletmek için tıkla... Adana İstanbul'a biraz uzak abi. Yolum düşerse çayını içmeye uğrarım inşallah .
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 13 Ocak 2016 #14 Emirhan Sahin Gel beklerim. BilgisayarKurdu Sen gelebilir misin İstanbul'dan Adana'ya. O kadar kondisyonun var mı?
Emirhan Sahin Gel beklerim. BilgisayarKurdu Sen gelebilir misin İstanbul'dan Adana'ya. O kadar kondisyonun var mı?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2016 #15 Technopat piknik düzenlesin. Çuval yarışı yaparız Steam Key ödüllü. Mangal falan fena olmaz, açık havada sistem toplamada olur.
Technopat piknik düzenlesin. Çuval yarışı yaparız Steam Key ödüllü. Mangal falan fena olmaz, açık havada sistem toplamada olur.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 13 Ocak 2016 #16 Silinen üye dedi: Emirhan Sahin Gel beklerim. BilgisayarKurdu Sen gelebilir misin İstanbul'dan Adana'ya. O kadar kondisyonun var mı? Genişletmek için tıkla... Abi yok yanlış anlamışsın sen. Bisikletle gelemem oraya kadar maksimum 20-25 km sürebiliyorum aralıksız .
Silinen üye dedi: Emirhan Sahin Gel beklerim. BilgisayarKurdu Sen gelebilir misin İstanbul'dan Adana'ya. O kadar kondisyonun var mı? Genişletmek için tıkla... Abi yok yanlış anlamışsın sen. Bisikletle gelemem oraya kadar maksimum 20-25 km sürebiliyorum aralıksız .
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Ocak 2016 #17 Benim de ofisim var ucak paralarini siz ödeyin, 1 hafta konaklama dahil tüm hizmetler benden... Her odada 3 kisi kalirsa 12 kisilik bos yerim var... Ya da Agustos'ta Didim Venosa Beach'deyim orada bir bulusma yapalim...
Benim de ofisim var ucak paralarini siz ödeyin, 1 hafta konaklama dahil tüm hizmetler benden... Her odada 3 kisi kalirsa 12 kisilik bos yerim var... Ya da Agustos'ta Didim Venosa Beach'deyim orada bir bulusma yapalim...
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 14 Ocak 2016 #18 @Neşeli Enginar bey, misafir perverliğiniz için teşekkürler Fakat sorun şu ki; şahsen oraya gelecek parayla 2. bir sistem kurarım Türkiye'ye giriş kolay ama çıkış sandığınız gibi değil...
@Neşeli Enginar bey, misafir perverliğiniz için teşekkürler Fakat sorun şu ki; şahsen oraya gelecek parayla 2. bir sistem kurarım Türkiye'ye giriş kolay ama çıkış sandığınız gibi değil...
BigJoker Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 305 Yer Bilgisayar Koltuğu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu :) 14 Ocak 2016 #19 Zenginin Hali Başka Neşeli Enginar dedi: Benim de ofisim var ucak paralarini siz ödeyin, 1 hafta konaklama dahil tüm hizmetler benden... Her odada 3 kisi kalirsa 12 kisilik bos yerim var... Ya da Agustos'ta Didim Venosa Beach'deyim orada bir bulusma yapalim... Genişletmek için tıkla...
Zenginin Hali Başka Neşeli Enginar dedi: Benim de ofisim var ucak paralarini siz ödeyin, 1 hafta konaklama dahil tüm hizmetler benden... Her odada 3 kisi kalirsa 12 kisilik bos yerim var... Ya da Agustos'ta Didim Venosa Beach'deyim orada bir bulusma yapalim... Genişletmek için tıkla...
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Ocak 2016 #20 Dert ettigin seye bak @er36po sen gelmek iste davetiyeni ben yollarim... Davet ettigim kimseye vize vermemezlik etmedi sagolsun Konsolosluk... BigJoker dedi: Zenginin Hali Başka Genişletmek için tıkla... Yok onun adi gönlü zenginin hali baska olacak... Zengin olsam hayallerimi ertelemem...
Dert ettigin seye bak @er36po sen gelmek iste davetiyeni ben yollarim... Davet ettigim kimseye vize vermemezlik etmedi sagolsun Konsolosluk... BigJoker dedi: Zenginin Hali Başka Genişletmek için tıkla... Yok onun adi gönlü zenginin hali baska olacak... Zengin olsam hayallerimi ertelemem...