Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 23 Temmuz 2021 #11 Toprakkokusu dedi: Mesaj okunmadı gibi bir anlamı var galiba. Genişletmek için tıkla... Yok ben okumama rağmen hala var.
Toprakkokusu dedi: Mesaj okunmadı gibi bir anlamı var galiba. Genişletmek için tıkla... Yok ben okumama rağmen hala var.
Toprakkokusu Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 167 Yer Tahta parke Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2021 #12 Eren.exe dedi: Yok ben okumama rağmen hala var. Genişletmek için tıkla... Okuyunca gitmiyor işte sorun orada.
Eren.exe dedi: Yok ben okumama rağmen hala var. Genişletmek için tıkla... Okuyunca gitmiyor işte sorun orada.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Temmuz 2021 #13 444635 dedi: Ben bir artısını da eksisini de göremedim, sadece sapsarı yıldızın parlaması değişik geliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle değil kırmızı sayılar basınca kaybolmuyor artık
444635 dedi: Ben bir artısını da eksisini de göremedim, sadece sapsarı yıldızın parlaması değişik geliyor. Genişletmek için tıkla... Öyle değil kırmızı sayılar basınca kaybolmuyor artık