Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Ekim 2013 #21 Sercan Yeşil dedi: 3 kere daha VATAN COMPUTER - T girip hayali sistem toplayacağız desenize. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini anlamadım Sercan. Sen hayali toplayabilirsin istediğin kadar. Biz fizikseli tercih ediyoruz.
Sercan Yeşil dedi: 3 kere daha VATAN COMPUTER - T girip hayali sistem toplayacağız desenize. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini anlamadım Sercan. Sen hayali toplayabilirsin istediğin kadar. Biz fizikseli tercih ediyoruz.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 11 Ekim 2013 #22 Recep Baltaş dedi: Ne demek istediğini anlamadım Sercan. Sen hayali toplayabilirsin istediğin kadar. Biz fizikseli tercih ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Recep abi demek istediğim yani siz sistemi topluyorsunuz ya insan heyecan yapıyor o yüzden yani. Yakında bende fiziksel olarak toplayacağım. Videolar çok güzel oluyor yani onu dedim ben.
Recep Baltaş dedi: Ne demek istediğini anlamadım Sercan. Sen hayali toplayabilirsin istediğin kadar. Biz fizikseli tercih ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Recep abi demek istediğim yani siz sistemi topluyorsunuz ya insan heyecan yapıyor o yüzden yani. Yakında bende fiziksel olarak toplayacağım. Videolar çok güzel oluyor yani onu dedim ben.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2013 #23 Ben canım sıkıldığında hayali sistem topluyorum.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 11 Ekim 2013 #24 Ben bir aralar vatandan hayali sistem toplayıp toplayıp ekran alıntısı alıyordum. Rahat 30-40 sistem toplamışımdır o zaman
Ben bir aralar vatandan hayali sistem toplayıp toplayıp ekran alıntısı alıyordum. Rahat 30-40 sistem toplamışımdır o zaman