Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #1 Sorun neden oldu anlamadım, normalde girebiliyordum şimdi profilime basınca bu çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 16 Haziran 2020 #2 Sanırım sizinle ilgili bir problem var.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #3 GungorMemis dedi: Sanırım sizinle ilgili bir problem var. Eki Görüntüle 593599 Genişletmek için tıkla... Allah Allah ne yapmam gerek peki bu durumda?
GungorMemis dedi: Sanırım sizinle ilgili bir problem var. Eki Görüntüle 593599 Genişletmek için tıkla... Allah Allah ne yapmam gerek peki bu durumda?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 16 Haziran 2020 #4 Sir Nuvero dedi: Sorun neden oldu anlamadım, normalde girebiliyordum şimdi profilime basınca bu çıkıyor. Eki Görüntüle 593581 Genişletmek için tıkla... Ben de Chrome'dan Technopat Sosyal'e giremiyorum. Edge'den oluyor. Başka bir tarayıcı deneyin.
Sir Nuvero dedi: Sorun neden oldu anlamadım, normalde girebiliyordum şimdi profilime basınca bu çıkıyor. Eki Görüntüle 593581 Genişletmek için tıkla... Ben de Chrome'dan Technopat Sosyal'e giremiyorum. Edge'den oluyor. Başka bir tarayıcı deneyin.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 16 Haziran 2020 #5 Farklı bir tarayıcı ile deneyin.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #6 SkyRose dedi: Ben de Chrome'dan Technopat Sosyal'e giremiyorum. Edge'den oluyor. Başka bir tarayıcı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi Edge'den denedim oldu ama Opera'yı bırakmak istemiyorum başka bir çözüm yok mu?
SkyRose dedi: Ben de Chrome'dan Technopat Sosyal'e giremiyorum. Edge'den oluyor. Başka bir tarayıcı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi Edge'den denedim oldu ama Opera'yı bırakmak istemiyorum başka bir çözüm yok mu?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 16 Haziran 2020 #7 Sir Nuvero dedi: Bende şimdi Edge'den denedim oldu ama Opera'yı bırakmak istemiyorum başka bir çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Ben de Chrome'dan Technopat Sosyal'e giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizlerseniz düzelir büyük ihtimal.
Sir Nuvero dedi: Bende şimdi Edge'den denedim oldu ama Opera'yı bırakmak istemiyorum başka bir çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Ben de Chrome'dan Technopat Sosyal'e giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizlerseniz düzelir büyük ihtimal.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #8 Kerem00 dedi: Çerezleri temizlerseniz düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... AAA oldu çok teşekkürler peki bunun belirli bir sebebi var mı?
Kerem00 dedi: Çerezleri temizlerseniz düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... AAA oldu çok teşekkürler peki bunun belirli bir sebebi var mı?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.995 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #9 Sir Nuvero dedi: AAA oldu çok teşekkürler peki bunun belirli bir sebebi var mı? Genişletmek için tıkla... Önbellek fazlalaşması çeşitli hataları tetikler, Geç sayfa yüklenmesi vs.
Sir Nuvero dedi: AAA oldu çok teşekkürler peki bunun belirli bir sebebi var mı? Genişletmek için tıkla... Önbellek fazlalaşması çeşitli hataları tetikler, Geç sayfa yüklenmesi vs.