Technopat QP Gaming Z Nasıldır?

Hocam, açıkçası o SSD yerine bunları almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum:

Bu arada monitör olarak da hemen karar vermeyin. Ayrı bir konu açıp sorun. Dediğim gibi monitörlere pek hakim değilim.
Siz kesin olarak hangisini öneriyorsunuz o sisteme Kingston mu SanDisk mi.
Biliyorum sistemi kesin olarak kararlaştırınca ayrı bir konu açacağım monitör için

Hocam, şimdi fark ettim WD Blue'da DRAM yok sanırsam. A2000 almanız daha mantıklı olabilir. Sistemin güzel olduğunu düşünüyorum. Ancak isterseniz bu konuda bilgili birkaç kişinin daha fikrini alın. @Kayseri Mantısı @passat @359149
Tamamdır Kingston A2000'i ekliyorum. Umarım etiketlediğin kişiler de fikirlerini belirtirler.

Hocam, şimdi fark ettim WD Blue'da DRAM yok sanırsam. A2000 almanız daha mantıklı olabilir. Sistemin güzel olduğunu düşünüyorum. Ancak isterseniz bu konuda bilgili birkaç kişinin daha fikrini alın. @Kayseri Mantısı @passat @359149
Evet SN550'de DRAM yok, A2000'de var. A2000 almak daha mantikli olur. QP Gaming Z genel olarak guzel ve kaliteli ama cok pahali. Ayni fiyata daha performansli bir sistem toplanabilir. @Batu Z'un topladigi sistem daha mantikli olabilir.

Evet SN550'de DRAM yok, A2000'de var. A2000 almak daha mantikli olur. QP Gaming Z genel olarak guzel ve kaliteli ama cok pahali. Ayni fiyata daha performansli bir sistem toplanabilir. @Batu Z'un topladigi sistem daha mantikli olabilir.
Tamamdır o halde, bu şekilde yapıyorum. Hepinize teşekkürler.
@Batu Z böyle bir hazır sistem gördüm bizim topladığımıza benziyor fakat aradaki ürün kalite farkını anlamıyorum. Hangisini tercih edeyim? 550 TL daha pahalı ama gamepad hediyesi var zaten sistemi alınca ben de alacağım o yüzden fiyat farkı sıfırlanıyor hatta öne geçiyor sanırım.
Tamamdır o halde, bu şekilde yapıyorum. Hepinize teşekkürler.

@Batu Z böyle bir hazır sistem gördüm bizim topladığımıza benziyor fakat aradaki ürün kalite farkını anlamıyorum. Hangisini tercih edeyim? 550 TL daha pahalı ama gamepad hediyesi var zaten sistemi alınca ben de alacağım o yüzden fiyat farkı sıfırlanıyor hatta öne geçiyor sanırım.
Ekstradan burada da Kingston A2000'i ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı