Gündeme düşen bazı paylaşımları benim de hoşuma gitmedi ama biraz tanıyorsak sağlıklı bir ruh haliyle yazmadığı kesin muhtemelen bir şeye çok sinirlendi ve saçmaladı. Yolu açık olsun keşke böyle olmasaydı ancak anlaşılan yapacak bir şey yok. Fakat birçok paylaşım birkaç ay öncesine ait. O zaman değil de şimdi gündem olması biraz düşündürücü. Çok fazla yazmak istemiyorum zira kendisi de kuruma daha çok zarar gelmemesi adına bu yolu seçmiş. Bağımsız bir platform olan Technopat'ı, onun emekçilerini ve Recep Baltaş'ın haberlerini takip etmeye devam edeceğim.
Recep Baltaş'ın dediklerinden rahatsız olacak kitle zaten bu forumda değil muadillerinde takılıyor aynı şekilde Technopat kanalını değil diğer kanalları izliyor. Eğer böyle bir durum varsa yönetimsel bakımdan bir faciadır, yönetim umursar mı bilmiyorum ama Recep Baltaş yeni bir forum açarsa bu yöneticilerin bu kararından sonra arkama bakmadan o foruma geçerim.
Hocam iyi güzel de malum devletlerden herhangi birini desteklemek ne kadar mantıklı? Hatta birini aşırı sevip diğerine hakaret yağdırmak? Bu adamların hepsi sivil ve çocuk katletmiyor mu? Açık saldırıya dönmüştü olay artık.
Normal bir durum, sponsorlar uyarmaya ya da desteğini kesmeye başlamıştı. Büyük şirketler dini inançlara saldırı boyutunda açıklamalara göz yummaz. Hakaret düzeyinde söylemlerden sonra Technopat'ın sonu ya uçurumdam aşağı yuvarlanmak olacaktı ya da yol ayrılığı.