Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ticari bir işletme olarak tabi ki günün sonunda yönetim haklı ancak Recep Bey'in ayrılığı kabul edilebilecek bir durum değil. Umarım en kısa sürede geri döner.

İlk dinden çıktığın zaman kandırılmış hissediyorsun çünkü ondan. Ben de ilk zamanlarda böyleydim din karşıtı vs. şu an pek umrumda değil. Recep Baltaş islamafobik olduğu için salt nefret ile hareket etti. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımları hiçbir zaman desteklemedim fakat kendisi forum içinde önemli birisiydi şu an azda olsa sistem toplamak ya da bilgisayar parçalarından anlıyorsam Recep Baltaş sayesinde.

Aslında tweetlere bakınca kendi düşüncelerini söylüyor zaten gayet haklı buradaki Müslüman'lık takılan kimsenin herhangi bir duayı ezbere bildiğini bile sanmıyorum Müslüman'lık dediğin günde 5 vakit namaza gitmektir her cuma cumaya gitmektir sizin yaptığınız dininize göre münafıklık deniyor. (savaş ile alakalı söyledikleri hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…