Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #1 İlk olarak ben başlayayım. Videodan sonra Recep Baltaş Ali Güngör'den 3 fanlı 1080Tİ bombardımanına tutulduğu için hastaneye kaldırılmıştır. Bilginize. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk olarak ben başlayayım. Videodan sonra Recep Baltaş Ali Güngör'den 3 fanlı 1080Tİ bombardımanına tutulduğu için hastaneye kaldırılmıştır. Bilginize. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 16 Temmuz 2017 #2 Bende @Seccad Karaköz yaptığı Remixi paylaşayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende @Seccad Karaköz yaptığı Remixi paylaşayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #3 Bende, WisestraOYUN adlı kanalın yaptığı Remixi paylaşayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende, WisestraOYUN adlı kanalın yaptığı Remixi paylaşayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gjalpar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1.228 Çözümler 5 Yer Selendi, Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-11800H 2.30 GHz CPU NVIDIA RTX 3060 Max Performance 6 GB 130 W Laptop GPU 16 GB DRR4 3200 MHz RAM 500 GB CRUCIAL P5 NVMe PCIe M.2 SSD Windows 11 Pro 22H2 İşletim Sistemi 17.3" FHD 1920x1080 144Hz %100 sRGB Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2017 #4 @Silinen üye Haha buna çok güldüm